Spontant till stan med Kevin

I tisdags skulle jag inte göra någonting. Men när jag satt och bloggade ringde Kevin och frågade om jag ville ta bussen in till stan, det var bra väder också så, så  jag sa ja. Bussen gick 25 minuter efter att vi hade lagt på nerifrån centrum. så jag fick skydda mig att ta på mig och fixa ordning mig. Sen fick vi springa liten bit påväg till bussen, men vi hann, till och med med lite marginal. När vi var framme i stan gick vi till södra torget, där var det mycket människor eftersom att det är SM-veckan nu. Jag och Kevin gick upp till stadsparken och tittade på SM-veckan, det var roligt. Lite senare gick vi och åt jättegod thai- och sushi mat på Spring roils. Sen gick Kevin ända till Knalleland med Rulle och mig såklart ;), på vägen kikade vi lite i affärer. Vi gick på den stora bron ovanför bilarna, där har jag aldrig gått innan. Vi gick bara runt och strosade lite där och Kevin köpte några saker. Sen gick vi till Borås Resecentrum där vi tog bussen hem, men först satte vi oss och tog en glass. Vi träffade några klasskompisar (gamla för mig) som skulle åka vår buss så vi gjorde sällskap. När vi var framme med bussen körde Kevin mig hem i Rulle, vi var i stan många timmar, vi kom hem vid sex.

Det blev väldigt spontant men det var jättekul.

 

Mums, glass!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *