1:Advent i Haga

Hoppas att ni hade en bra 1:a advent i söndags. Det hade jag iallafall. Om ni läste mitt första adventsinlägg så vet ni att vi skulle hänga med Ia och Jon och gå på julmarknaden i Haga.
Pappa kom och hämtade mig på Storås också åka vi till lägenheten i Vasa först. Det har hänt så otroligt mycket i lägenheten sen jag var där sist, så det var jättekul att se. Det var ny målat, de har fått soffan och fåtöljerna, nya gardiner, ja ni hör ju, det börjar bli ett hem nu, vårt hem.
Vi började gå ner mot Haga när alla var klara. Inne i Haga mötte vi upp Ia och Jon och Klara och hennes nio månaders dotter Lycke. Viktor, Suss och deras fyra veckors gamla son Aston var också med. Jag har varken träffat Lycke eller Aston förut så det var kul.
Det var så kul att träffa allihop, jag har inte träffat Ia och Jon på ett och ett halvt år! :o Inte Klara, Sus och Viktor heller för den delen, så det var på tiden att vi fick träffas.

Det var så mysigt i Haga, massvis med människor och olika stånd där de sålde massor utav saker. När man gick där luktade det så gott av massor utav godsaker, bland annat brända mandlar, det luktade jul. De sålde massor utav godsaker, som till exempel glögg och kanderade äpplen med godsaker på. De sålde inte bara godsaker, utan allt möjligt. Pappa köpte till exempel en ny mössa till mig. Det var så mysigt att bara gå där och kika, jag fick sån julstämning.

Sen gick vi hem till Ia och Jons lägenhet där vi skulle adventsfika. Deras lägenhet är bara en tvåa så vi alla fick klämma ihop oss i deras lilla kök och soffa, men det var mysigt. De bjöd på julmust, glögg, russin och mandlar, lussebullar, pepparkakor, olika ostar, en jättegod grönkålspaj och lyxig julchoklad, det var mycket trevligt och gott!

Det var verkligen en mysig första advent, och mysigt att få krama om alla igen! <3

Mysigt, charmigt och gott! <3
Glöggmys hos Ia och Jon!
Bookmark the permalink.

One Response to 1:Advent i Haga

  1. Mormor says:

    Vilken fantastisk dag tillsammans med de dina!🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *