2014 09 06 Eliot kom till jorden

Äntiligen är jag storasyster! Beben ville komma ut han ville inte vänta  tills onsdag. Det började att mamma fick verkar på morgonen, också åkte dem in medans de lämnade mig hos mormor. Vi var spännda. Sen klockan elva kom den ut och Marko smsade mig att jag hade blivit storasyster till en lillebror och att alla mår bra. Där låsnade en sten från mig när Marko sa att bebe mår bra, och att de fick ett rum. Mormor och morfar körde mig  till pappa, så vi hade mys kväll för Jenny är i Åmål. Idag ska jag få hälsa på, så kul. Sen ska jag åka till mormor och morfar för vi ska åka till Mikans nya lägenhet med Peppe och Matilda. Som vi skulle göra men jag blev storasyster så jag får följa med mormor. Mamma och bebe kommer hem senast torsdag, å jag längtar. Om inte mamma hade blivit snittad så hade de fått åka hem tidigare, för bebe mår bra. En nöjd far!:-)

<3

<3

Älsklingen

Älsklingen

Men lilla gubben

Men lilla gubben

Bookmark the permalink.

6 Responses to 2014 09 06 Eliot kom till jorden

 1. Pappa says:

  Fantastiskt, underbart, härligt! Grattis till hela familjen och välkommen Elliott.

  Alice, du kommer vara världens bästa storasyster! :-)

 2. sisko says:

  Som vi har väntat, inte minst du Alice! Grattis till värdens bästa storasyster!

 3. Mari says:

  Han är ju så söt att man smäller av. Grattis storasystern!

 4. Kevin cassandra says:

  Grattis världens bästa Alice jag och cassandra tittar din blogg varje dag den är helt under bar mys mycket med Eliot och ge han kramar från mig och cassandra hälsa hela hela din familj vi kommer titta din blogg varje dag ha det bra kram

 5. Eva says:

  Elliot är en lyckans ost som har en sådan fantastisk storasyster
  som du Alice!

 6. Alice says:

  Tack alla fina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *