Dagen där allt är på spel

Idag när jag var nästan sist i matsalen, jag och Helen satt bara vid vårar bord, och från ingen stans kom Ann där (mammas kompis) hon kramade mig och sa grattis, sen satte hon  sig och vi snackade och skrattade. Vi pratade hela väggen bort till toaletterna, jag trodde inte att hon skulle följa med mig, men det gjorde hon, ända tills jag började så hon fick se mitt skåp. Så det var mysigt. Idag har Eliot kommit hem. Marko hämtade mig från motoriken idag och vi handlade på City cross och Hemmakväll. Det var en överraskning för pappa skulle hämta mig.Bild 2014-09-08 kl. 16.18

Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagen där allt är på spel

  1. Ann says:

    Såg dig när jag satt på utvecklingssamtalet i tekniksalen – du var på väg till matsalen :) , tänkte att jag skulle överraska dig <3.
    Vi hade en mysig stund du och jag!!!!! Kram på dig stora tjejen.

  2. Kevin says:

    vilken mysig bild när du håller i bebben. hur mår din kära mor häsa hela familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *