2018 – Grundskolan check

Detta året 2018 har jag slutat grundskolan, vilket är helt sjukt att jag har gått nio år i skolan. Jag tycker att det är så skönt att jag har klarat grundskolan trots allt jobbigt, slit och plugg. Jag är så glad över att jag har haft så bra lärare och människor som har hjälpt mig och jobbat med mig under högstadiet. Även fast jag har gått i en vanlig skola och i en vanlig klass så har de ändå sett mina behov och hjälp mig utifrån mina förutsättningar, vilket jag är så tacksam över. Det är nog en stor del i att jag har gillat skolan så mycket trots att människor i min klass har ingonerat mig. Det är så skönt att det inte är så nu! Alla har hjälpt mig så mycket under min skolgång, speciellt 7-9 som sagt. Jag önskar att alla kunde få det så anpassat som möjligt för sina behov trots att man går i en vanlig skola, som jag har fått.

Jag har även fått testa på att sitta i en kanot.

Jag kom även ihåg hur jag satt och kämpade och slet med de skriftliga nationellaproven hela våren!

Jag har även fått träffa min assistent Helen, och jag är så glad över att vi umgås än idag!

Bookmark the permalink.

One Response to 2018 – Grundskolan check

  1. Mormor says:

    ❤❤❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *