2018 – RG

Riksgymnasiet har blivit en stor förändring i mitt liv, och dessutom från att bo hemma på heltid till att inte bo hemma på veckorna alls. Den här spänningen mellan januari och slutet på mars innan jag fick beskedet på om jag kom in eller inte, det var den längsta väntan i år, och sen kom det lyckliga beskedet att jag kom in på Riksgymnasiet och på elevhemmet. Då sprutade glädjetrårana. Att få komma till Storås och RG har varit som att börja på ett helt nytt liv. Fått anpassa sig efter en vardag utan föräldrar, få sitt eget rum och toalett, bli mer självständig. Det har varit nyttigt. Men det är skönt att komna hem på helgerna också. Jag har äntligen blivit accepterat som den jag är och äntligen fått nya riktiga vänner, det har nog varit den mest lyckligaste delen under 2018 tror jag. Att jag äntligen har vänner som är i samma situation som mig och som jag skrattar och trivs så bra med. RG och Storås har varit den bästa grejen som här hänt mig 2018 tror jag. Min vardag ser helt annorlunda ut nu än vad den gjorde för ett årsedan. Jag skrattar mer i min vardag, både i skolan och på Storås, vilket jag tycker är så roligt – vardagen blir och är så mycket roligare. Jag har träffat så mycket roliga och fina människor som jag har runt omkring mig varje dag nu när jag är i Göteborg, vilket är jättehärligt.
Jag kom ihåg när jag flyttade in där, det var den mest mysigaste och spännande helgen på länge! Den helgen kommer jag att minnas länge!

Jag har hittat på massor utav spännande och roliga nya saker när jag börjat på RG och Storås. Vi har hittat på massor utav saker. Bowlat och gått på bio med klassen. Jag och Julia har varit på Liseberg. Jag har också fått prova på massor utav nya roliga saker som t.ex kälkhockey och att vara med och laga mat på matlagningsgrupperna, vilket har varit så kul och lärorikt. Jag har även lärt mig massor utav nya saker som t.ex att dra upp mina persienner själv i mitt rum på Storås (jag har även lärt mig ännu större saker som ni får veta vad det är för något nästa år :)) Jag har kommit etta på orienteringen på okänd mark och fått både guldmedalj och pokal, vilket jag är stolt över måste jag säga. Det har verkligen varit en upplevelse att bo och börjat på RG och Storås, ett spännande och roligt kapitel i mitt liv.

Jag har haft flera besök på Storås, det har varit så kul att visa hur jag har det och bor för mina nära och kära. Jag hoppas på fler och mer besök nästa år! :)Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *