2019: Botoxtiden

Året 2019 har tagit med sig en stor förändring i min fot, i min vänstra fot. Efter att jag fick botox och blev av med mitt gips har jag känt mig som en ny människa. Min fot fick äntligen ett nytt liv känns det som. Hela min kropp blev mycket stabilare och jag slapp gå på sidan av foten som gjorde att jag fick stora knölar som gjorde så ont.

Trots att en person rispade mig i foten så var det så roligt där inne på gipsbritsen och jag var där mycket. Det var roligt och jag skrattade så mycket åt deras skämt, väldigt högt i tak! :)

Gipsperioden var ingen lätt period, jag kunde inte vara lika självständig som jag brukar vara. Men det var ju för en bra sak. Gipsperioden skulle bara vara i fyra veckor men det blev mycket komplikationer med gipset så efter nästan två månader var jag helt utan gips. Som ni vet så gjorde det ont, min lilltå/mina tår var i kläm och foten fick vila utan gips ett tag. Men sen när de tog av det för sista gången kände jag mig som en helt ny människa när jag äntligen kunde sätta ner foten mot underlaget.

Mina välpaketerade tår i sista gipset, det var mycket skönare och bättre! Tänk vad mina tår fick lida, hihi! Stackare! Och det ända jag kunde tänka på var mina onda tår!
Sen när de blev fria var det en sån lättnad!
Det värsta var nog att det kliade så mycket. Då tog vi till sugrörsmetoden och på Storås blev det flugsmällaren, det var roligt. :-)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *