2019: Hårmodell & GO

Två stora engagemang som jag har varit med om detta året är Göteborgs Open och nät jag fick den stora äran att vara hårmodell för Living Proof. Både de här sakerna var mäktiga upplevelser och mycket roliga. Tävlat och gått catwalk, vilket år!

Göteborgsopen var ett roligt engagemang där jag fick tävla utifrån mina förutsättningar. Mamma och Ann var där och stöttade och hejade på mig vilket gjorde dagen ännu roligare. Pappa kom även som en överraskning, vilket jag blev superglad över, och vad överraskad jag blev! Vilken dag det var!

Jag kan inte förstå att jag har varit med på en hårmodellshow, att just jag har blivit frågad och fått den chansen att få vara med på ett sånt stort engagemang med 1000 frisörer i publiken. Det var så mäktigt när jag gick på catwalken och de började klappa och tjoa och musiken bara dunkade i kroppen.
Det kommer jag att minnas länge!
Sen fick vi en goodiebag värd 1000 kronor, wow säger jag bara!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *