En kopp te och en fin vän

Igår umgicks jag och Mathilda. Vi har inte träffats sen i sommars för hon har fått barn och köpt hus, och ni vet ju hur min höst har varit…kaos, så nu var det dax. Hon var så snäll så hon hämtade mig i Sandared. Vi åkte till deras hus, eller rättare sagt deras radhus, jag tyckte att det skulle bli spännande att se hur de bodde. Hennes man och deras bebis som heter Hedvig var inte hemma så vi fick huset för oss själva.
Först gick vi husesyn, det var två våningar, men där uppe var det bara sovrum och en toalett. Det var ett jättemysigt hus. Sen gick vi ner igen, Mathilda kokade te till oss också satte vi oss i soffan. Ja så där satt vi i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord, och skratta så mycket, det var verkligen härligt. Munnen och skrattkäken går alltid i ett när vi träffas! :) Det är underbart att bara sitta och prata om livets höjdpunkter, livets nedgångar och allt där emellan med Mathilda. Vi passar verkligen bra ihop, vi har samma humor och vi älskar att bara sitta och prata om livet och dessutom länge! :)

Efter en stund kom hennes man hem och Hedvig, samtidigt som mamma ringde mig och sa att de var där, så då kom mamma och Elliot också för att hämta mig.
Det var jätteroligt att få träffa Hedvig för första gången, Mathildas man också såklart. Hedvig var så söt och en glad tjej.

Det var verkligen en superhärlig och mysig dag med Mathilda! :-) Mycket härligt snack blev det! :) Det är underbart att ha en sådan vän!
Nu är jag trött i käkarna! :D

Det var precis det jag behövde, en kopp te och en fin vän att sitta och prata om livet med! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *