Mina julklappar

Här kommer de kläderna som jag fick!

En fluffig och mysig kofta!
Älskar färgerna!
Den här tröjan har min älskade mormor stickat till mig, så fin och så gulligt och tacksamt att hon har stickat den till mig! <3
Så sköna och snygga mjukisbyxor, de kommer jag använda mycket
Träningsjacka, nu har jag en på Storås och en hemma, perfekt :-)
Mysiga och sköna tofflor med halkpluppar under. De kommer jag mysa i mycket i vinter.
Min nya regnjacka, älskar att den är lite längre, och att den är så varm, den har nämligen luddigt foder inuti. Den mössan fick jag också, väldigt skön och varm.

Och här kommer alla fina saker som jag fick!

På mammas sida fick jag en mugg, ett litet sött kitt med den rosa handduken, ansiktskräm, hårinpackning, duschtvål och borttagningssvampar, väldigt lyxigt kitt, det blir spa på Storås i vinter! :-)
I de rosa flaskorna är det schampoo och balsam och i det lila glittriga paketet var det bodylotion (tror jag) och shower gel. I det paketet var det den fina lyssande ängeln också som ni ser i vänster på bild. Sen fick jag en hel burk med fluffy slime! Det är den gröna burken. Det var jättehärligt att ta i och bra handträning för mig dessutom. Fina kort fick jag också och swishpengar!
Jag glömde ta med den på den här bilden men av Elliot fick jag en jättegod handtvål!

Julklappar från släktingar på mammas och Markos sida
Julklappar från släktingar på pappas och Jennys sida

På pappas sida fick jag lyxiga handdukar, en liten och en stor och en eltandborste som jag ska ha på Storås. Jag fick även de vita granarna som ni ser, de kan man tända så det lyser emellan granarna, jättemysiga. Sen fick jag en rolig bok som heter ”Vuxen, så funkar det” :) Jag fick också ett jättecool metallsugrör som låg i en liten burk (den rosa burken som ligger på handduken), jag har aldrig sett sånt sugrör innan som går att vika ihop, men vist är det smart? Kan jag alltid ha med det i väskan.
Sen fick jag ett härligt doftljus som det står ”Ernst” och ”tid för ingeting” på, så underbart! :)

Tack så mycket för alla fina julklappar ännu en gång, kära ni! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *