2019: Härligt på Storås

Jag har haft en underbar höst och år på Storås. Den har varit händelserikt och roligt. Jag blir ännu mer självständig för varje termin som går och lär mig nya saker om mig själv. Storås personalen är fantastiska på det de gör och de får mig alltid på bra humör och får mig alltid att skratta, oavsett hur jag mår.

Jag har börjat tvåan detta året, tvåan har varit tuff, mycket tuffare än ettan men samtidigt rolig. Jag har kämpat på så gott jag kunnat trots att jag har varit stressad pågrund av att jag har varit borta mycket i höst. Men jag la i en extra växel efter utvecklingssamtalet så nu känns det som att jag är ikapp, iallafall i Historian, så det känns skönt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *