2019: Underbar höst

Även om denna hösten har varit jobbigt så har alla mynt två sidor. Denna hösten har varit underbar också. Jag har mycket fina minnen från denna hösten. Mycket skratt och äventyr har jag att ta med mig. Jag har inte skrattat så mycket på länge som jag har gjort denna hösten, vilket jag har behövt! Underbart!
Mycket härliga människor har jag hängt med och jag har hittat på mycket roligt denna hösten.

Pappa och Jenny har köpt en lägenhet i Vasa som jag varit mycket i. Vi har haft det supermysigt och jag älskar att strosa runt i Göteborg. Jag och pappa har fått mycket egentid på stan, vilket jag har uppskattat så mycket! Nu är lägenheten inprincip klar, vilket är nice.

En trevlig kväll med Thomas med ost- och charkbricka och härligt snack in på natten! :)

Mysig All Helgona med släkten på mammas sida! Jag älskar den högtiden och vår tradition!

Mysiga träffar hos Vava. Kommer speciellt ihåg sist vi träffades när du log mot mig så stort! Det var härligt! <3

Jag kommer ihåg när jag, mormor och mamma var på spa i Varberg. Det var superhärligt och mysigt. Brunch, bad i pool och bastu med mina godingar! :-)

Ost- och chark har det blivit mycket i år, så gott! Det har nästan blivit min favorit mat!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *