2019: Vännerna! <3

Mina kompisar betyder jättemycket för mig. De har verkligen stöttat mig i höst när jag mått dåligt. Självklart under hela 2019 också. De får mig alltid att må bra och de får mig alltid att skratta. De vet exakt hur jag funkar, vilket är jättehärligt!

Jag och Wilma har verkligen haft en galen bra höst med mycket skrattanfall både hemma och i skolan. Skolan blir mycket roligare när man får garva lite! Men vi har också haft mycket prat och seriösa snack. Vi hjälper varandra med våra problem i livet, vilket jag är tacksam över.
Jag kommer ihåg när Wilma sov över hos mig i höstas på Storås, det var verkligen supermysigt. Vi snackade och garvade så mycket!

Kevin och Mathilda har jag inte träffat så mycket i år/höst tyvärr men när vi äntligen ses så är det precis lika härligt som förra gången vi sågs. Mycket härligt snack och skratt! :-)

Jag och Mathilda var till exempel på en utav sommartorsdagarna i somras, vi tittade på Tommy Nilsson och åt på restaurang innan, det var en jättehärlig kväll!

Jag är så glad och tacksam över att jag har sånna fina och stöttande vänner, både Wilma, Kevin och Mathilda är helt underbara!

Jag firade även nyår med Kevin 2018, det var väldigt roligt. Vi skålade in tolvslaget tillsammans.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *