2020

2020 hoppas jag på att det kommer bli ett jättebra år, 2020 är ju jättecoolt! Dessutom ett nytt decennium. Jag vill göra något häftigt, något coolt 2020, som man kan minnas och säga ”ja just det, det gjorde jag 2020”. 2020 kommer aldrig tillbaka. Kom ihåg att man gör sitt år till det som man gör det till.

I år kommer jag att fylla 18 år, jag fyller vuxen, bara det är ju coolt och stort tycker jag. Även om jag får bestämma mycket nu så får jag bestämma mycket mer när jag blir 18, och det är liksom känslan att vara ”samhälle” vuxen. Till exempel så får jag skriva på papper själv utan att mina föräldrar behöver skriva under, jag tycker att det är en stor grej. Tänk att jag blir vuxen, jag har svårt att förstå det. Fast vuxenlivet börjar på riktigt när man flyttar hemifrån tycker jag, skapar sitt eget.
Även fast man fyller vuxen så tycker jag det är skönt att man alltid kan ta råd och tips från sina föräldrar och de vuxna, det kommer jag verkligen att lyssna på.
Det är bra att få ett annat perspektiv på saker och ting också, se saker från olika vinklar, det tycker jag är bra även idag.

Något annat som jag ser fram emot detta året är att jag, mamma, Marko och Elliot ska åka till Mallorca i maj. Marko fyller nämligen 40 i år, så vi ska på 40års resa! Det blir nice. Jag har även bett om ledighet i skolan, det är inte riktigt klart än, men det är på gång. Vi ska åka vid kristihimmelsfärd så jag behöver bara ta tre dagar ledigt från skolan, vilket känns bra tycker jag.

Här i början av året ska jag ta botox i min vänster arm, det ska bli skönt om den kunde få slappna av lite.

Jag ska även åka till Trysil med klassen i år, testa på en skidsemester. Det ska bli riktigt roligt. Jag har aldrig varit på en skidsemester någon gång, så det blir en cool upplevelse. Jag har sett på filmer och bilder från den resan, och det ser helt magiskt ut. Vi ska även bo på ett fint hotell, bada bubbelpool och äta buffé varje dag, det blir gött och lyxigt! Vi åker runt den 15 mars. Har ni varit i Trysil någon gång?

Elliot kommer börja förskoleklass efter sommaren, det kommer bli spännande och kul tycker jag, se hur han tycker att det är. Lancen och Hamilton får gå på förskolan ett tag till….

Det här är vad jag har inplanerat 2020 iallafall, sen får vi se vad som händer.
Hoppas på mycket skratt, kärlek och äventyr! :)
Har ni något ni ser fram emot 2020?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *