2020

2020 har varit ett alldeles speciellt år. Vi har fått se världen med andra ögon och fått en helt annan vardag. Människor har utsett för prövningar som vi aldrig har varit med om innan. 2020 har lärt oss att inte ta något för givet.

2020 har varit fullt med restriktioner och livet har vänts upp och ner mer eller mindre. Det jag har tyckt varit jobbigaste är att jag inte har fått träffa och umgås med de jag känner och älskar på samma sätt som innan. Det har jag verkligen saknat.

Många kanske tycker att 2020 har varit ett meningslöst år men det tycker inte jag. 2020 har verkligen haft sina tråkigheter under hela året men det har också varit ett roligt och bra år trots allt tycker jag.

Jag har hittat på mycket roliga Coronasäkra saker detta året och jag har uppskattat det jag har ännu mer. Jag vet att det finns människor som har det mycket mycket värre än mig så jag ska verkligen inte vara ledsen över detta året.
Nu längtar vi nog alla till att blicka framåt på 2021!

I kommande inlägg kommer jag att minnas tillbaka på 2020 med både skratt, kärlek och sorg, men mest skratt och kärlek. Det behövs efter detta året! 

Ni kommer att få ta del av härliga bildcollage, texter och varma minnen från mitt 2020. Jag hoppas att ni kommer att uppskatta de.

Bookmark the permalink.

One Response to 2020

  1. Mormor says:

    Du är så klok, du ser det positiva istället för det som är dåligt!
    🥰❤👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *