2021: Magisk Sommar

I detta inlägget tänkte jag titta tillbaka på min sommar 2021! Det var en helt magisk sommar med mycket saker som hände hela tiden, jag var typ inte hemma på hela sommaren. Det var på både gott och ont. Men jag är verkligen tacksam över min 2021 sommar! Den var verkligen händelserik!
Den gav mig mycket glädje och energi!
Ja herregud vilken sommar det var!

Precis i början av mitt sommarlov hängde jag och mammas kompis Leila under en hel dag. Vi tog en jättelugn dag men vi hade det så mysigt. Vi åkte och köpte världens finaste sushi, den var så god också, vi köpte även en påse godis. Sen åkte vi och satte oss på Leilas altan och åt, chillade, pratade om livet och spelade SkiBo, det var verkligen en jättemysig dag.
På min 19 års dag jobbade jag, kanske inte jätteroligt, men sånt är livet. Men sen på kvällen kom mamma och Elliot hem till mig hos pappa också firades jag av hela min familj. Vi åt mat, tårta och drack mojitos. Det var väldigt lyxigt och mysigt.
Efter fyra veckors arbete blev det två veckor i Halmstad för mig. Ena veckan med pappa och andra veckan med mamma. Det var verkligen jättehärligt och lyxigt att jag fick vara där i hela två veckor! Vi njöt, badade, åt god mat, fick besök och hade det jättehärligt.
Andra veckan i Halmstad var med mamma och Elliot. Det var första året som mamma hyrde stugan så det var verkligen roligt. Vi hade tyvärr inte lika bra väder, men första dagen när de kom hade vi riktigt pangväder, vilket var nice. Vi fick även besök av mormor och morfar och av Leila och hennes man lite senare på veckan. Det var verkligen roligt med besök! Det blev också en golfrunda och egentid med mamma sista kvällen.
Veckan efter Halmstad åkte jag tåg själv till Hjo och hälsade på Ida, Thomas och deras två små barn, Ejje och Doris. Det var verkligen ett roligt äventyr och vi hade det så somrigt och härligt.
Detta var en helt magisk sommarkväll. Jag och Kevin köpte sushi, briska, choklad och jordgubbar och åt middag på stranden i kvällssolen och sen tog vi ett kvällsdopp. Det var så underbart och så varmt den kvällen, det kändes som att man var utomlands!
I somras testade jag två nya saker i mitt liv! Jag testade att åka SUP-bräda, det var väldigt intressant att komma upp på den, men väldigt roligt att testa det och att jag trotsade min CP! :D Sen provade jag på en LPG-behandling tack vare min granne! :-)
På midsommar var jag och mamma själva, så då firade vi midsommar hos mormor och morfar. Jag har aldrig firat midsommar med de. Det var supermysigt att det bara var jag, mamma, mormor och morfar! <3
Efter två år av uppehåll pågrund av corona vågade vi äntligen träffas på en släktträff i Jeanette och Martins sommarstuga. Det var underbart väder så vi fick till ett dopp i sjön till och med! Det var en rolig och underbar eftermiddag och kväll.
I somras var jag med om två studentfiranden, faktiskt på samma dag. Min kompis Kevin tog studenten. Sen på kvällen blev jag och mamma inbjudna spontant till grannens studentfest, det var verkligen inte planerat att vi skulle dit, men oj vilken rolig kväll det blev.
I somras jobbade jag heltid på Heimdals barnmoskemottagning, det var väldigt roligt men också väldigt långtråkigt ibland! :-D Men väldigt roliga och fina kollegor som gjorde dagarna lättare.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *