2021: Storåsminnen & Skolan

Det har hänt mycket i Storås- och skol bubblan också. Jag trivs verkligen på Storås, så även förra året. Personalen är helt fantastiska och så roliga att prata med.
Om inte Storås hade funnits så vet jag inte vad jag hade gjort pågrund av att jag har och är väldigt trött på skolan nu.
De är så omtänksamma och det känns verkligen som att de bryr sig om en på riktigt.
De är med mig i både skratt och gråt, tuffa som lätta dagar vilket jag är så tacksam för.

Det har hänt grejer i skolan. Jag har ju påbörjat mitt sista år på gymnasiet. Jag har haft framtidsplanering med Habiliteringen, så under året så har det varit mycket framtidsplanering och så. Det har varit mycket saker att tänka på och hålla koll på, men som tur är så har jag fått väldigt bra stöd och hjälp. Det som var tråkigt var att jag fick avslag på LSS och vi har hållit på mycket med överklagan och ansökningar hit och dit. Men jag är så tacksam för deras stöd!

Åh, jag minns den här helgen så väl, den var så underbar. Mamma och Elliot sov över på Storås och vi hade så fantastiskt väder! Det var så mysigt!
En mysig minijul med Wilma
Nobelminglet på Storås var en fin kväll och ett fint minne!
Äntligen blev Göteborgs Open av och jag vann brons! :D
Jag fick äran att provbo i Riksgymnasiets träningslägenhet i två nätter. Det var en häftig och spännande upplevelse!
En personal var så snäll och gjorde iordning på min uteplats!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *