2021: Riktig Jul & Nyår i Falun

Jag har fått varit med om en fantastisk nyår 2021! Då jag åkte ända upp till Falun till min bästa vän Wilma. Det var ett stort äventyr att åka tåg ensam i sex timmar, det var lite läskigt men jag är så glad att jag gjorde det för oj vad bra det blev! Det var än ära att avsluta 2021 med Wilma och påbörja 2022 med henne. Jag fick uppleva mycket under den resan vilket var roligt och jag fick träffa en underbar människa som hjälpte mig på tåget och stärkte mitt självförtroende till skyar. Jag är så glad att jag gjorde den resan och utmanade mig själv att ta mig ut.

2021 blev det en riktig jul tillskillnad från 2020, vilket jag är så tacksam för. Det blev en mysig jul hemma hos pappa, även om det bara var vi i familjen. Det blev en annorlunda jul i år hos mamma med tanke på att vi har flyttat och att det blev första julen i lägenheten. Men annorlunda behöver ju inte vara något negativt, det blev väldigt bra ändå. Mysigt med alla nära och kära!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *