2022 – Året Då Livet Förändras

Nu lägger jag 2021 bakom mig och ser förhoppningsfullt på 2022!
(Om ni inte har blickat tillbaka på 2021 med mig så har ni sju fräscha inlägg under detta inlägget som ni kan ta del av)
2022 kommer förhoppningsvis att bli ett väldigt spännande år för mig om planerna går igenom. Om 2021 var ett händelserikt år så kommer 2022 bli ännu mer händelserikt och spännande.

Det första ”stora” som händer 2022 kan man säga är när jag ska åka till sälen vecka 6
(om det nu blir av pågrund av att Corona har tagit ny fart igen tyvärr). Ni som vet vet att på Riksgymnasiet har de att man får åka iväg på en skidresa med sin klass när man går i tvåan, det är en jättestor resa där skola, habilitering och elevhem åker med.
Tyvärr så kom vi aldrig i väg i tvåan pågrund av pandemin, så de planerade en ny resa i trean fast till sälen då, men den kom vi inte heller iväg på. Så i år är det sista chansen för mig iallafall, så jag håller tummarna. Jag har aldrig varit på skidsemester någon gång så det vore häftigt att uppleva det.

Det största som händer detta året är nog att jag slutar skolan, jag tar studenten! Det är en stor milstolpe i livet för mig, så det ser jag fram emot jättemycket. 2022 kommer vara året då allt händer känns det som.
2022 vill/och är tanken att jag ska flytta hemifrån, helst i mitten av året (i sommar), jag vill få ett eget hem, tänk att flytta hemifrån, det är ju jättestort! Jag vill få ett jobb, så att jag kan försörja mig själv och rodda runt ett hushåll.
År 2022 är det året som jag ska bli vuxen på riktigt, 2022 det är då det händer! Det är spännande att drömma och tänka så men samtidigt lite läskigt.
Det är nog det största (efter studenten) som förhoppningsvis kommer att hända detta året – att jag skaffar mig mitt egna lilla liv.
Ibland brukar jag fantisera om och tänka ”undra vad jag gör om exakt 1 år”. Idag när jag tänker så så ser jag framför mig hur jag sitter i min fina lägenhet, har ett jobb där jag trivs och lever livet helt enkelt! :-)

Det är mycket som förhoppningsvis kommer att hända 2022!
Sen hoppas jag naturligtvis på att skapa nya fina och roliga minnen under året och att pandemin lägger sig så att man kan börja leva som vanligt igen.
Men framför allt hoppas jag att mina nära och kära får må bra och vara lyckliga!

Önskar er ett fint 2022!


Bookmark the permalink.

One Response to 2022 – Året Då Livet Förändras

  1. Gustaf says:

    Hoppas att man får komma på din student

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *