Ett Underbart Jullov

Nu är vardagen igång igen, i onsdags kom jag till Storås efter jullovet. Det känns som att jag har haft ett jättelångt jullov. Men vilket jullov jag har haft, så underbart, nu har jag massor utav ny härlig energi till att klara sista terminen. Senast jag skrev (förutom alla mina nyårsinlägg) var när jag berättade om min nyår med Wilma i Falun.
Sen dess har det hänt mycket härligt och roligt innan skolan drog igång. På måndagen den 3 januari reste jag bara, hem från Wilma.
I tisdags och onsdags var jag hemma själv och tog det lugnt, det var väldigt härligt att bara vara efter min händelserika nyår.
På kvällen fick jag hjälp av min snälla granne för jag ville till NetOnNet och köpa en födelsedagspresent till mamma och en värmefilt som jag hade spanat in. Det var väldigt roligt och härligt att hänga med henne en stund. Hon är så härlig och sprider mycket glädje! :-)
När jag kom hem var jag så sugen på att testa min värmefilt. Jag har frusit så mycket under höstterminen så jag tänkte att en värmefilt skulle vara perfekt för mig.
Åh, det var den, så härlig! Den har 10 stycken värmelägen och en timer upp till 9 timmar, så man behöver inte vara rädd för att den blir överhettad. Sen är den jättestor, den är 2×1,5 cm, så jag är jättenöjd! Jag har med den till Storås såklart, jag ska prova att sova med den faktiskt, när jag är extra frusen och stel. En sån kan jag verkligen rekommendera!

Torsdag till söndag var mamma och Elliot hemma eftersom att det var långhelg. Vi hade en jättemysig helg. Vi var ute en del, gjorde egen sushi och myste. I lördags var en toppendag! Jag var på massagebehandling nere på gymmet klockan två som jag hade bokat för jag ville unna mig det. Det var superlängesedan jag var på massage.
Helkroppsmassage, verkligen från topp till tå i 45 minuter, det var så underbart!
På seneftermiddagen kom mormor och morfar och åt middag med oss, det blev pull pork och bananpaj till efterrätt, det var supermysigt att de kom. En toppenlördag helt enkelt!

På söndagen får ni veta i ett annat inlägg vad jag gjorde för spännande! :-)
På söndagskvällen var jag hos pappa för att umgås lite med de, det var roligt!

I måndags var min sista lovdag så då packade jag inför Storås och gjorde typ ingenting, jätteskönt. Jag började i tisdags men eftersom att jag brukar ha distans på tisdagar tog jag den dagen hemma för mamma fyllde nämligen år i tisdags och då hade jag bokat bord på La Copita till oss två, så vi skulle ut och käka på kvällen. Så jag åkte inte till Storås förrän i onsdags morse.
Men det blev bara ett möte och inga lektioner för mig i tisdags eftersom att jag hade fått en tid till ortopeden klockan 13. Mormor och morfar var så snälla och följde med mig dit.
De fräschade upp mina ortoser också beställde jag nya skor. Det blev ett par varmare ortos vinterskor, två par nya icke ortosskor och ett par nya vårskor, så fyra par blev det, jag tänkte att det är lika bra att passa på. Sen tog jag, mormor och morfar en fika hemma, så mysigt att hänga lite extra med de innan jag åkte till Storås.

På seneftermiddagen kom mamma hem så då åkte vi direkt in till stan, vi hämtade först mina nya glasögon som hade kommit. Så perfekt att de kom innan jag åkte till Göteborg! Jag är supernöjd med mina nya glasögon och de är repfria, vilket är så skönt!
Sen blev det ett lyxigt besök på La Capita. Till förrätt delade vi på en ost- och chark bricka och sen blev den en jättegod carpaccio och en mozzarellarätt för mig, det var verkligen bästa avslutningen på lovet.
Mamma var så nöjd med sin födelsedag så då är jag också nöjd! :-)

Ja, herregud, som sagt, vilket lov det har varit! Det hade aldrig blivit lika underbart utan alla fantastiska människor i mitt liv! <3

Nya glasögon :-)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *