2022: Balen

Det roligaste med att ta studenten förutom att ta stundenten då var balen. Wilma och jag var lite osäkra på om vi skulle gå på balen eller inte, dels var det mycket pengar och vi var inte jättesugna. Men tillslut bestämde vi oss för att gå på balen och tack gode gud för att vi bestämde oss för det. Det var så himla roligt. Det var Wilma, jag, en kille i vår klass och en utav Storås personalen som vi hade med oss som assistent.
Min kompis sminkade mig och jag hade köpt en balklänning och ja, jag kände mig så fin och det kändes helt underbart att jag skulle få gå på bal. Den 23 maj var en fin och varm dag kom jag ihåg när vi gick till spårvagnen från Storås i våra finkläder.
Det var en magisk kväll med för bubbel, trerätters med livemusik och sen var det nattklubb som vi också var med på, haha. Det trodde jag inte att det skulle vara nattklubb, jag som aldrig varit på en nattklubb innan, men jag tyckte att det var svinkul! :D
Det som jag tyckte var konstigt var att jag drack GT på en måndag, hahaha!
Men middagen, nattklubben och hela kvällen var helt magiskt! Så många underbara minnen från den kvällen och jag är så tacksam att vi gick på balen, annars hade vi definitivt ångrat oss. Det var värt alla pengar, alla dar i veckan! Studentbal går man ju bara på en gång i livet!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *