2022: Studenten 2022

Det bästa som hände detta året 2022 var ju ändå studenten. Skit vilken magisk dag det var alltså, från start till slut. Den dagen var perfekt. Tänk att den 1 juni 2022 tog jag studenten och firade att jag var klar med skolan och gymnasiet, det var nästan obeskrivligt. Dagen startade med en champagnefrukost på Storås och sen gick dagen i ett. Jag är så himla tacksam över att jag fick en riktig student, att Corona hann att gå över. Vilken dag, vilka minnen! Men det bästa var ändå utspringet. Det var ett sånt himla adrenalinpåslag där precis innan vi skulle springa ut och när vi såg hur galet mycket folk det var där ute när vi stod och vänta så pumpade adrenalinet ännu mer. Sen när vår låt började och vi sprang ut på scenen, ja det var helt obeskrivligt, jag kände bara lycka och frihet.

Sen när det var över letade jag upp mamma, pappa och Kevin som hade kommit för min skull, det var inte lätt att hitta de men tillslut hittade jag de. De skrek efter mig, kom springandes med min studentskylt i högsta hugg, gav mig världens största kramar och hängde på mig massor utav gosedjur, det var också en obeskrivlig och magisk känsla. Så mycket glädje och kärlek!
Sen gick vi till Storås där det var tårta som vi fikade på och alla som var där, elever och personal hälsade grattis. Jag fick krama om Wilma en sista gång innan hon skulle fira med sina släktingar för hon skulle inte fika. Det var bara jag som student som fikade, men det var ju härligt för då fick jag all uppmärksamhet! :-) Det var mumsiga tårtor som Storås personalen hade ordnat. Där gav Storås mig världens finaste bok med sammanfattning av mina fyra år på Storås, och jag blev så himla glad! Den var och är så fin!

På eftermiddagen/kvällen blev det firande hos pappa med Kevin, mamma Jenny och killarna. Vi satt ute med fördrink och jag fick jättefina presenter och allt var bara toppen, Jag fick bland annat en sån fin fotobok av Kevin på våra fina minnen tillsammans, jag blev så rörd! Sen blev det en god middag ute. Jag är så tacksam över att jag fick sånt pangväder på min student, det gjorde mycket!

Jag är så himla tacksam över denna dagen. den var helt magisk som sagt!
Och något av det bästa var att jag fick papper på mina betyg och att jag fick en godkänd gymnasieexamen.

På lördagen blev det studentfirande med hela släkten, det var typ världens bästa dag. Att ha alla som jag älskar på ett och samma ställe, det var helt underbart, jag bara njöt av varenda sekund. Jag har ganska stor släkt om man slår ihop pappas och mammas släkt, så det har typ aldrig hänt att jag har haft alla i ett och samma rum. Och jag fick sån fin familje- släktbild från den dagen med alla mina älsklingar vilket jag är superglad och tacksam över. Det blev god mat, många fina presenter men framför allt så mycket kärlek. Jag tänker ibland, tänk att alla var där för min skull, jag blir så rörd när jag tänker på det, att de var där för att fira mig och min student! Det var också en magisk dag!

Studenten är bara en gång i livet och jag kände verkligen att jag blev så ordentligt firad, det var så fint och jag är evigt tacksam för dessa dagar! Så många fina minnen och så mycket kärlek att blicka tillbaka på! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *