2022 – Inflyttning i Lägenheten

Efter studentfirandet och när verkligen hade kommit ikapp mig och när jag hade smällt allt så var det dax för nästa stora sak, nämligen att flytta in i lägenheten och börja pyssla där inne. Det var det jag hade längtat efter så himla länge och äntligen var dagarna här då det skulle fixas och grejas. Jag minns att den 6 juni var jag och mamma i lägenheten och grejade hela dagen. Jag kom ihåg hur lycklig jag kände mig, hur glad jag var för att få greja iordning i mitt egna hem. Och när vi åkte runt hela staden och köpte nya saker till mitt hem, det var så roligt.
Jag flyttade dessutom in på världens bästa årstid (enligt mig), nämligen på sommaren. Jag hade köpt mina utemöbler så vi satt ute på min terass och åt lunch och fikade mitt i allt stök och grejande, det var verkligen en häftig känsla. Jag ville bara vara där kom jag ihåg, och mamma med! :)


Jag minns första natten, det var den 12 juni, och när jag skulle vara där alldeles ensam, och oj det var en sån obeskrivlig känsla, men så häftigt och lite konstigt. Första veckan i lägenheten var speciell och första veckan med hemtjänsten också. Allt var så nytt och spännande.
Jag kom ihåg att det kändes som om hemtjänsten sprang hos mig hela tiden, det var då jag hade sex besök om dagen, hahaha!
Jag var fortfarande ledig den veckan så jag grejade massor och på tisdagen den 15 juni åkte Kevin och jag till Ikea, det var superkul. Jag minns att jag tyckte att det var så roligt att köpa saker till mitt egna hem.

Det var sån himla häftig och rolig känsla att bygga upp sitt eget hem kom jag ihåg, från en tom lägenhet till faktiskt ett hem, för allt skedde ju inte på några dar.
Inflyttningsdagarna och första dagarna i lägenheten ensam var verkligen något speciellt och jag kände verkligen eufori i kroppen, det var verkligen spännande!

Även om jag redan hade ”flyttat hemifrån” en gång innan, när jag flyttade till Storås, var detta ändå något extra. Jag flyttade hemifrån på riktigt liksom, till mitt eget. Jag flyttade ifrån mina föräldrars hem, där jag bott i hela mitt liv!

Också blev det ett hem! <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *