2022 – En Magisk Sommar

Sommaren 2022 var något speciellt, första sommaren som fri men också första sommaren utan sommarlov. Tänk vad mycket som hände denna sommaren, det kändes som att det hände något hela tiden, men så mycket skoj och härligheter. Den här sommaren kände jag mig fri på riktigt och kunde verkligen njuta på riktigt av livet efter studenten.
Även fast jag började jobba den 27 juni och jobbade hela sommaren så kände jag ändå att fick hitta på massor utav roligt, efter jobbet och på helgerna, litet som stort. Det kändes nästan som att jag jobbade och hade semester samtidigt, det var det positiva med att sluta 12 på dagarna, man fick hela eftermiddagen att njuta av sommaren.
En utav de bästa somrarna i mitt liv. Jag fick uppleva mycket och fick så mycket kärlek av alla nära och kära så jag fick nästan nypa mig i armen. <3

Sommaren började med att jag fick uppleva Emax mellan den 19-23 juni, Emax var ett evenemang som jag fick vara på pågrund av mitt UF företag. Jag hade fått ett pris för mitt företag och därför fick jag vara där. I Göteborg samlades ungdomar från hela Sverige som fått samma pris som mig. Det var en häftig upplevelse men tyvärr inget för mig, jag kände mig också utanför och annorlunda. Men det jag tyckte var kul och intresset var föreläsningarna. Men som tur var hade jag Jenny med mig som stöd. Men jag är tacksam över att jag fick uppleva de dagarna ändå.

När jag kom hem från Emax blev det en midsommar med Kevin och hunden Bella. Det blev en varm, lugn och mysig midsommarafton med god mat, skratt och en härlig sommarkväll.
Det var den bästa midsommaren på länge!

Den 26 juni kom Marko med hans familj till mig och hans två kompisar för att fira min student och min 20-årsdag i förskott. Det var en varm och fin dag och jag är så tacksam över att de alla kom för att fira mig. Jag blev så uppvaktad och firad med mat, massor utav fina presenter och bara massa kärlek, jag är så tacksam över att de kom, det var en fantastisk dag.

Den 2 juli flydde jag 20 år, det var så stort att fylla 20, och jag fick spendera eftermiddagen/kvällen med min underbara familj. Det var en sån fin dag och på kvällen firade min familj mig på La Capita i Borås och sen fortsatte vi kvällen på min terass ute i den fantastiska sommarkvällen. Det var en helt fantastisk dag och jag kände mig så firad, jag är så tacksam över den fina dagen!

Sen den 8 juni fick jag följa med Kevin och hans föräldrar på en rolltripp till Ullared med deras husbil. Kevin gav mig det i studentpresent och jag blev verkligen så glad, jag som älskar både campinglivet och Ullared men framför allt sällskapet. Det var en rolig dag och det var så kul att få shoppa loss till lägenheten! Sen var det mysigt att sova i deras husbil! :)

Den 14 juli åkte jag på lite minisemester till Halmstad ner till mamma och Elliot och till stugan som vi brukar hyra. Jag hade till och med tagit ledigt på fredagen så att jag skulle få en lite längre helg och lite semester iallafall. Det var väldigt härligt att få komma ner till havet och få lite semesterfeelings. Och bra väder fick jag också. Jag kom ihåg att helgen kändes jättelång eftersom att jag redan åkte ner på torsdag efter jobbet, det är det bästa!

Sen den 29 juli fick jag åka på en till minisemester, nämligen ner till Ölmanäs till farfar och Carin där pappa, Jenny och killarna var. Jag åkte på fredag efter jobbet denna gång, men även fast jag ”bara” fick en ”vanlig” helg där nere så kändes det ändå som en härlig avkopplande semester.
Första kvällen var magisk! Vi åt middag uppe hos farfar och Carin vid deras fantastiska utsikt över havet i den underbara sommarkvällen. Det blev dopp i havet, god mat, gott sällskap och massor utav vila och återhämtning den helgen.

Här kommer lite blandade minnen från en fantastisk sommar!

En fin kväll med mamma och mammas granne Jessica med bubbel, kantarellmacka och gött snack på min altan och sen en torsdagskväll med Oscar Zia. Jag träffade även min före detta klasskompis på stan! En toppenkväll!
Mysig sommarkväll hemma hos mig!
Minigolf och sommargrill med bästa Kevin
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *