2022: Sista terminen på Storås

Den första delen av 2022 blev sista halvåret på Storås, även om jag kände mig rätt klar med Storås och framför allt med skolan så var det ändå lite sorgligt med sista terminen. Jag har ändå bott där i fyra hela år, det har verkligen varit som ett andra hem för mig, då känns det ju lite i hjärtat när man ska lämna ett ställe som har varit ens hem i fyra år. Jag har verkligen försökt njuta så mycket som möjligt den sista terminen på Storås och det tycker jag att jag har lyckats med även om det har varit mycket stress och mycket att göra både i skolan, privat och planering inför framtiden.
Men som tur är så har jag haft den fantastiska personalen som verkligen har stöttat och peppat mig när dagar har varit svåra och jobbiga då när man inte längre orkade med skolan. Jag var ju så extremt skoltrött sista terminen, men det var bland annat de som gjorde att jag gick upp på morgonen. Jag älskade att sitta och äta frukost med de varje morgon, jag var oftast uppe först av alla eleverna så medans jag satt och åt frukost höll de mig sällskap, tittade på tv, vi små snackade och en personal löste ofta korsord! :-) Det saknar jag jättemycket nu, det var verkligen mysigt, det var det som fick upp mig på morgonen! :-)
Jag kommer verkligen sakna alla goa minnen, pratstunder och skratt.
Och allt som de har gjort för mig, jag är evigt tacksam!

Åh, Wilma, min Wilma. Jag tänker tillbaka på våra härliga kvällar tillsammans då vi suttit och pratat om livet, lyssnat på musik eller tittat på tv, jag saknar verkligen de stunderna och blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på alla fina stunder.
Det bästa med RG var att jag träffade henne! <3
Minns våran sista kväll (då vi umgicks) på Storås innan vi tog studenten, det var en mycket fin kväll tillsammans med snacks och vi gav varandra studentpresenter, det var då jag fick min fina kokbok!
:-)

En personal på Storås har tyckt att det varit extra roligt att jag älskar Ernst och då föreslog hon att vi skulle ha en Ernst kväll, hon gillar inte ens Ernst så det var så roligt bra det, att hon kom med det förslaget själv. Men så gulligt av henne att föreslå det för att hon vet att jag typ är kär i honom, haha.
Så vi planerade Ernst kvällen tillsammans och utförde den den 1 april med tre rätters i Ernst mat och Ernst dekorationer. Det var verkligen en sån rolig idé och inte minns sagt en grym kväll med TEMA Ernst! :-)

Den 30 april firade vi för-midsommar på Storås med både midsommarmat och dans runt midsommarstången! Det var en rolig midsommar och det är så roligt att de har varit så påhittiga och har hittat på allt möjligt, alltså inte bara för midsommar utan ALLT som de kommit på under mina år. De är så påhittiga och det har varit så roliga saker de kommit med som t.ex nobellminglet år 2021 och grillning, tiopspromenader, bruncher, fotoklubb, vernissage, när vi varit på Pinchos, julshopping osv. Det kommer jag verkligen att sakna, när det händer lite roliga grejer mitt i terminerna och man får umgås och va social, det har varit så himla roligt.
Eller när en elev på mitt hus kom på att vi skulle ha en liten egen studentmiddag på Storås för oss studenter, det var gulligt tänkt och oj vilken rolig middag det blev, så mycket skratt, och trerätters blev det med!

Minns också när jag och en personal åkte själva in till Norsdstan för jag skulle hitta en kavaj till balen, också tog vi en fika och bara pratade utan att någon störde, det var så härligt. Eller en annan gång när jag och en annan personal satt och tittade själva på Let´s Dance tillsammans och jag åt brieost och kex och vi snackade! Det är sånna härliga minnen jag kommer att minnas för alltid.
Innan studenten drog min kontaktperson med mig ut på en liten kontaktpersons- och kontaktpersonselevdag till Haga där vi gick och kikade i en sten- och kristallbutik där jag fick välja ut stenar som jag fick av henne, det var så gulligt. Vi fikade också och pratade om allt mellan himmel och jord, det var verkligen ett fint avslut med henne.

Inför att jag skulle sluta hade jag skrivit brev till husen på Storås men även personliga brev till var och en personal på Storås. Dagen innan studenten när de hade sitt möte gick jag upp dit till de alla och lämnade breven personligt och satt och åt smörgåstårta med de, det var ett fint avslut med gänget!

Jag minns också sista helgen på Storås när familjen mamma, pappa, Jenny och mina brorsor kom och pappa hade med sig tårta och vi satt ute och fikade och hade en sån mysig stund, sista besöket från de på Storås. Det var mysigt att ha de samlade där för sista gången.

Ja vilka år det har varit på Storås, fantastiska! Men framför allt vilken underbar sista termin det blev, jag är så tacksam för allt! Fyra år som jag kommer att minnas för livet!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *