2023 – Ett oskrivet Blad

God fortsättning på er! Hoppas att ni hade en underbar nyårsafton! Jag hoppas även att ni tyckte om mina inlägg där jag tittade tillbaka på mitt år 2022, det var mycket jobb eftersom att det hände så otroligt mycket under 2022, men det var så roligt också!
Nu är 2023 här och det känns faktiskt lite sorgligt och vemodigt att lämna det händelserika underbara 2022 bakom mig! Jag tänkte på det härom dagen att nu får jag säga ”jag tog studenten förra året”, det var mycket roligare att säga ”jag tog studenten detta året” hahaha. Men jag tar med mig så mycket från 2022 och minnen finns ju alltid kvar, år efter år, som tur är.

Men nu är 2023 här och även om 2023 kanske inte blir lika ”nystart på livet” år som 2022 så hoppas jag på ännu ett härligt, händelserik och roligt år. Men framförallt ett lite lugnare år, 2022 var ett fullproppat år så nu kan det vara skönt med ett lite lugnare år, även fast jag uppskattar när det händer saker, som sagt så har 2022 varit otroligt bra!
Jag brukar alltid ha saker inför året som jag ska göra, som jag ser fram emot eller som jag ska uppleva. Som när man gick i skolan var det alltid något som skulle hända under året, inte minst sagt så skulle man sluta en årskurs och börja en annan, eller ta studenten. När man gick i skolan viste man liksom vad som skulle hända i stora drag, och skolan är ju en stor del av livet.

Men mitt 2023 är tomt, det är tomt, det känns så konstigt, jag försöker tänka på något, men 2023 är verkligen som ett oskrivet blad. Det ända jag vet är att min anställning på Erikshjälpen tar slut i oktober, det är det ända jag vet om 2023. Jag har inga planer, inget som jag ska göra eller någonting. Det ända jag vet är att jag ska gå till jobbet varje dag.
Det kanske låter tråkigt och lite deprimerande till och med, men faktum är att jag tycker att det är rätt skönt, 2023 är som ett oskrivet blad och det får bli som det blir. I många många år nu så har jag alltid haft saker att göra eller planerade under året (i förväg) och då tänker jag främst i skolan, men nu har jag inte det, vilket jag bara ser som positivt och skönt.
Detta året ska jag bara försöka ta det som det kommer och go with the flow satt säga, det är inte min starkaste sida, men jag ska försöka.
Jag tror att jag behöver det, jag behöver ett lite lugnare år efter mina många händelserika år.

Med 2023 ska jag bara försöka ta hand om mig själv, göra saker som jag mår bra av, umgås med de jag älskar också hoppas jag på ett lyckligt år för mina nära och kära och att alla får vara friska och lyckliga.

Även om jag inte har några planer alls för detta år så ser jag ändå fram emot att se vad 2023 har att erbjuda mig.
Eller jo, det finns faktiskt EN sak som jag har att se fram emot 2023 och det är en ganska stor sak, men den bomben släpper jag inte nu, den får ni vänta på lite! :-)

2023 här kommer jag! :-) Wohoo!

Vad har ni för planer eller mål 2023?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *