2022 – Året Då Allt Hände

Nu har det blivit dax för mina årliga nyårskarameller, mina nyårsinlägg helt enkelt som jag alltid gör i slutet av året för att summera året som gått, blicka tillbaka och blicka framåt. Detta året har varit mycket speciellt då det har hänt så otroligt mycket. Jag minns mina förra nyårsinlägg när jag blickade framåt på 2022, då var jag full av förväntan. Jag hade allt framför mig och hade ingen aning om vad som komma skall förutom att jag skulle ta studenten, sluta på Storås, flytta hemifrån och börja mitt vuxenliv helt enkelt. Det var det enda jag viste, sen hade jag ingen aning om något annat eller hur det skulle bli. Min framtid de närmaste månaderna var ett spännande äventyr. Jag skulle lämna mina fyra trygga år på Storås och ge mig ut i vuxenlivet på riktigt, vilket jag såg fram emot så himla mycket men tyckte samtidigt att det var lite pirrigt.

Men oj vilket år det blev, ett riktigt pang år! 2022, året då allt förändrades! Året då man blev vuxen på riktigt. 2022 har varit fylld av många livsförändringar och fina minnen. Detta året har bjudit på roliga och spännande saker hela tiden, bara det att ta studenten till att flytta hemifrån.
Jag tror banne mig att detta året är det året som har hänt mest på under hela mitt liv, utan att överdriva! Detta året har varit mycket händelserikt och jag kan knappt tro idag när jag ser tillbaka på allt, att jag har varit med om allt. Att jag har fått äran att uppleva detta, helt otroligt och jag är så tacksam! Detta året har förändrat mitt liv med så mycket lycka, glädje, värme och kärlek.
Förra året vid den här tidpunkten viste jag ingenting, jag hade ens inget boende efter studenten!
Då var framtiden tom, som ett tomt blad!
Jag tror att jag har sagt det i alla nyårsinlägg, men 2022 har varit fantastiskt, ännu mer fantastiskt än de föregående åren.

De största händelserna under året är ju såklart att jag tog studenten, slutade på Storås, flyttade hemifrån på riktigt och fått jobb. Men det har såklart varit mycket annat som har varit stort och roligt också som till exempel att jag fick vara med om mitt livs första skidresa i början av året, jag har njutit av mitt sista år på Storås, jag har varit med om en bal i samband med studenten, jag har fyllt 20, vilket bara det är stort tycker jag och ja, det har hänt en hel del om man säger så.
Mycket fantastiskt och roligt har 2022 bjudit på.

I några inlägg framöver får ni ta del av mitt 2022 och minnas tillbaka på de mest minnesvärda stunderna med mig under mitt år! Hoppas att ni vill hänga på!

Tack 2022 för detta fantastiska år!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *