2022 – Köpte Lägenhet

Året fick en riktigt rivstart, då jag, mamma och pappa var på min första lägenhetsvisning! Det var ingen panglägenhet just där och då, det var bara kul att gå på sin första lägenhetsvisning och nyttigt. Men åh vad den växte i mina och mina föräldrars ögon när vi kom hem, då ville jag bara ha den! Sen skulle det bli några svettiga veckor med förhandlingar och budläggningar osv kring lägenheten. Pappa skötte allt kring lägenheten då, vilket jag är evigt tacksam för. Men det var de nervösaste veckorna i hela mitt liv, jag tittade på mobilen säkert 100 gånger per dag i skolan om pappa hade fått några nya nyheter kring budgivning osv. Alltså, jag kom ihåg att jag var så himla nervös, det var hemskt, men det var ju för att jag verkligen ville ha denna lägenhet, den var perfekt för mig.
Men till slut fick köpte jag den och den 29 januari 2022 skrev jag på lägenhets papprerna och den var min, bara min. Jag var så himla lycklig, så jag viste inte om jag drömde eller om det var sant. Tänk även att jag startade 2022 så bra, med ett lägenhetsköp. Och det bästa av allt var att jag inte hade slutat skolan än och redan skaffat lägenhet, då kände jag att jag kunde vara lite lugnare och kunde mer slappna av sista terminen i skolan, när jag viste att jag har en lägenhet som väntar på mig. Det var en underbar känsla. Men det var också så roligt att kunna börja tänka på framtiden och börja planera i och runtom lägenheten redan i januari.

Den 1 mars fick jag äntligen nycklarna till mitt första och alldeles egna hem, och på den helgen var jag och satte min fot i den för första gången som den var min. Vilken fantastisk känsla det var och det var så mäktigt och svårt att begripa också.
Jag bara längtade till den dagen då jag fick börja inreda och fixa i lägenheten.
Veckorna som följde var vi i lägenheten många helger och trots att det inte var ett hem än och än fast det typ bara fanns ett provisorisk bord där så ville jag bara vara där, det var så himla härlig miljö och så fint. Det första som jag köpte till min lägenhet var mina utomhusmöbler, vilket jag var så nöjd med. Då ville jag bara sitta där på min uteplats i mina nya utemöbler och känna att detta är mitt, och det var precis det jag gjorde också, så mycket jag kunde och det var en sån häftig och fantastisk känsla.

Varje gång jag skulle till min lägenhet kände jag ett lyckorus i kroppen och värme. Jag kan sakna den känslan ibland av spänning av att ha köpt något nytt, och att ha köpt sin allra första lägenhet som dessutom är helt nyproducerad. Det var en häftig känsla som är lite obeskrivlig faktiskt!
Första lägenheten var och är stort! Att känna att detta är mitt!

Det var något utav det bästa med 2022, lägenheten!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *