2023: Februari 2023

Januari 2023 är typ helt tomt i min mobil när det gäller bilder och på bloggen hände det inte så mycket heller, bara inlägg om vuxenlivet och krångel med hemtjänsten typ, haha. Så det var tydligen en väldigt lugn månad på det första året.
Därför börjar vi mina nyårskaremeller med februari. Februari hände det inte jättemycket heller faktiskt, men några ljusglimtar finns allt. Jag tycker att både januari och februari är lite småtrötta månader, då julen är över, mörkret och vintern är kvar och det är ganska långt kvar till våren. Men samtidigt så tänker jag att januari och februari är precis i början på det nya året och då har man världens chans att starta det nya året på bästa sätt, med fräsch och härlig energi.

På alla hjärtans dag, den 14 februari bjöd mamma och Elliot ut mig på Pinchos, det var väldigt mysigt och gott. Alla av oss är singlar, hahaha, så det fick bli familjemys istället! :) Men alla hjärtans dag är ju faktiskt inte bara till för romantik och kärlekspar utan alla hjärtans dag är ju faktiskt till för all sorters kärlek och inte bara till en partner. Kärlek till familjen, kompisar och människor som står en nära helt enkelt, visst är det fint? Jag gillar den dagen väldigt mycket, då man får visa sin uppskattning lite extra mycket till de man tycker om.

Den 19 februari fick jag äran att passa mina underbara brorsor, två av mina tre underbara brorsor. Jag fick ha de i två hela timmar hos mig och det var väldigt roligt. Jag känner mig verkligen hedrad av pappa och Jenny när jag får passa de helt själv och jag känner mig så vuxen då. Jag tänkte först, hur ska jag kunna aktivera de i två timmar? Såklart att det blev paddor, det är ju oundvikligt nu för tiden tyvärr men vi gick även ut på lekplatsen utanför mig och fikade när vi kom in. Det var härliga två timmar!

Den 26 februari döptes Lycke och Todd, min gammelmoster Ias barnbarn, det var ett fint dop med god mat och sällskap efteråt. Sen blev det hemmamys med Jenny och pappa på kvällen med lite ost-och chark! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *