2023: Mars 2023

Mars är en härlig månad tycker jag, det är fortfarande vinter, iallafall i början på månaden. Men då har man kommit förbi mörka tråkiga januari och februari och känner att våren och ljuset börjar komma tillbaka. I mars känner iallafall jag att energin börjar komma tillbaka.

Den 1 mars 2023 var det exakt ett år sedan som jag fick nycklarna till min allra första lägenhet.
Jag tyckte att det var en stor dag, även om jag inte flyttade in då, men att det var ett år sedan som jag fick nycklarna till mitt första hem är stort. Jag tycker dessutom att första året som lägenhetsägare är stort, såklart att år två, år tre osv osv också är stort, men första årsdagen tycker jag är något speciellt. Jag kände att jag ville fira detta, jag hade dessutom ingen inflyttningsfest så då ville jag ha inflyttningsfesten på årsdagen istället! :)
Jag bjöd då in familjen och bjöd på mat, det var en mysig kväll!

Den 10-12 mars åkte jag alldeles själv till Helsingborg och spenderade helgen där med världens bästa Ia och Jon. Jag kom ihåg att jag njöt varje sekund av den helgen, den var magisk och jag levde så länge på den helgen! Jag fick så god mat varje dag, det blev bubbel och vit vin som jag älskar och tycker är så lyxigt, det blev mysiga kvällar och massor utav gott snack. Det blev dessutom en underbar spadag med Ia där vi satt utomhus och bubblade. Men framför allt så blev jag så omhändertagen av Ia och Jon, åh, jag blir alldeles varm i kroppen bara jag tänker på det. Jag fick supergod mat serverad framför mig och det ända jag behövde göra var att ligga i soffan och dricka bubbel, hahah och umgås med Ia och Jon! Helt magiskt! <3 :)

Helgen avslutades med en underbar sväng till havet innan jag åkte hem med tåget, jag som bara älskar havet! Och Ia vid min sida, det kunde ju inte bli så mycket bättre! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *