2023: Nyårskarameller 2023

2023 är över och jag hoppas att ni hade en bra nyårsafton igår och jag vill önska er alla en god fortsättning. Som start på år 2024 kommer jag nu i några inlägg sammanfatta mitt 2023, mina nyåraskarameller som jag alltid brukar göra. Det är mycket jobb att göra de men det är alltid lika kul varje år tycker jag. När jag skulle göra årets nyårskarameller och när jag funderade tillbaka på 2023 var det jättesvårt att komma ihåg vad som egentligen har hänt haha, vad har jag gjort egentligen? Det är stor skillnad från året 2022 då allt hände, då hade jag jättemycket roligt att sammanfatta. Det var året då jag tog steget ut i vuxenlivet, flyttade till min egen första lägenhet, året då jag tog studenten, mycket upplevelser kring det såklart med bal och annat. 2022 var även året då jag slutade på Storås och hela den grejen. Ja 2022 var mycket händelserikt!

I mitt inlägg då jag blickade framåt mot 2023 kom jag ihåg att jag skrev att det är som ”ett oskrivet blad” och att jag inte hade något stort på gång under året och jag kom ihåg att jag tyckte att det skulle bli rätt skönt efter mitt pangår 2022! Och så blev det också, det blev ett skönt år. Såklart att 2022 var superroligt när det hände så mycket, men jag kände att jag behövde landa lite efter det året och jag känner verkligen att jag har landat under detta året. Jag har till och med fått gå igenom året på min blogg för att minas, det har hänt mycket roliga saker men inte något särskilt, alltså något speciellt som det var under 2022, då hände det speciella saker hela tiden kändes det som.
Men lite karameller från året har jag allt! :) Jag brukar göra inlägg om speciella saker som hänt, men eftersom att jag inte har så jättemycket material från året så kommer jag istället att göra månadsvis, så jag tar en månad i taget, hoppas att det blir kul det med, annars blir det väldigt fattigt!
Men nu när jag har gått igenom mina bilder i mobilen och gjort mina collage till mina inlägg inser jag att det har hänt en del ändå under 2023, så det blir allt några inlägg iallafall! :)

Såklart att det har hänt mycket under året men jag känner att 2023 har varit mer ett känslomässigt år för mig, där det har hänt mycket känslomässigt, med mig som person. Alltså inget negativt, jag menar att jag tycker att jag har utvecklats mer på ett känslomässigt plan på ett positivt sätt även om vissa saker har varit jobbiga så är det en naturlig del av livet och jag har vågat öppna upp mig mer. Men mer om det i ett nyårskaramell inlägg.

Tack för detta fina år 2023! Hoppas att ni kommer att gilla mina nyårskarameller även i år!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *