2023: Hög på Kärlek

Ja, detta året har varit mycket lugnare än 2022 – året då jag tog studenten, men 2023 har också varit ganska händelserikt ändå nu när jag har summerat året.
Men 2023 har varit ett fantastiskt år det också trots hjärntrötthet och jobbiga känslor. Men det är inte det jobbiga jag tänker tillbaka på när jag blickar tillbaka på 2023 utan att det är mest de fantastiska människorna som finns i mitt liv som jag främst tänker på. Jag vet att jag säger det varje år, men det är verkligen så och det känns som att varje år så kommer det nya fantastiska människor in i mitt liv som ger mig så mycket och förgyller mitt liv med så mycket kärlek och som ser mig som person och inte CP-skadan. Det är en fantastisk känsla och jag tänker på det jätteofta och blir helt varm i kroppen över allt som händer mig hela tiden. Det är tack vare alla underbara människor i mitt liv.
Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att starten på vuxenlivet kunde bli såhär bra.
Tänk om jag viste hur allt skulle bli när jag gick på RG och bodde på Storås, oj oj oj, det hade ens inte gått att föreställa sig! :-)

Innan var det familjen och människor i min närhet, som fortfarande är så fantastiska, men nu börjar jag upptäcka världen utan för min trygga och kärleksfulla CP-bubbla. Det har varit läskigt då det finns mycket fördomar och okunskap där ute. Men efter detta året inser jag att vi lever också i en kärleksfull värld med acceptans och jag har träffat många människor under året utanför CP-bubblan som verkligen ser mig för den jag är och gett mig så mycket kärlek, det är så himla underbart och jag blir helt varm i kroppen utav att bara tänka på allt, det är nästan för bra för att vara sant ibland alltså.
Jag brukar tänka ibland att jag är hög på kärlek, hahaha, och det är jag verkligen! :)
Jag önskar att alla fick känna den känslan!

Alla människor i mitt liv får mig verkligen att känna att jag är värd något, att jag betyder något och att jag är älskad precis som jag är, både i familjen men även utanför familjen, vilket är en sån otroligt fin och varm känsla. Jag är så tacksam över alla fantastiska människor som finns i mitt liv och som har tillkommit under 2023, ni gör mitt liv, på riktigt, ni förgyller mitt liv! Ni gör mig hög på kärlek! :D <3 Ni betyder verkligen ALLT för mig!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *