2023: Juni 2023

Juni, nu börjar den underbara årstiden, nämligen sommaren. Årstiden då livet leker och är enkelt, känns det som. Denna sommaren var lite speciell eftersom att det var min allra första semester. Året då jag tog studenten jobbade jag ju typ hela sommaren så det var lite speciellt med min allra första semester, men väldigt härligt såklart.

Som sagt så var det min första riktigtiga fyra veckors semester som dessutom var betald, vilket kändes lite stort. Jag kom dock ihåg att jag hade lite semesterångest precis innan semestern då jag hade inget planerat förutom att jag skulle följa med mamma och Elliot till Öckerö några dagar men annars hade jag inga planer överhuvudtaget. För er kanske det lät skönt, men jag fick tyvärr ångest av det då jag i hela mitt liv alltid hittat på så mycket på somrarna med familjen, och nu helt plötsligt skulle man planera sina egna sommarplaner vilket jag inte hade funderat ett dugg på, så det var lite småjobbigt.
Men det blev hur bra som helst, och jag hade ångest helt i onödan, som vanligt. Det var helt underbara veckor och underbart att bara vara och ta dagarna som de kommer, vara hemma, läsa bok och äta glass! :) Göra vad jag vill helt enkelt. Jag ville aldrig att semestern skulle ta slut! :)
Det blev mycket härlig återhämtning vilket jag verkligen behövde efter en jobbig vår.
Tyvärr blev det inte så många härliga dagar och sommarkvällar ute på min terass då vädret var si sådär i somras men några blev det iallafall och de var så underbara, jag älskar min terass!

Jag minns att det bästa var ju att man kunde göra precis vad man ville och varje gång vädret tillätt åkte jag till stranden alldeles själv med färdtjänst. Jag kom ihåg att det var en jättestor sak för mig och jag kände mig så självständig. Jag hade till och med mig lunch. Också gick jag där med min brassestol, kylbox, en liten kasse med bok, solkräm och handduk, ja det var en frihetskänsla men också så härligt. När Elliot var hemma själv någon dag kom han och hälsade på mig också, och vi hängde lite! :)

Den 10 juni blev det en härlig dag på stranden tillsammans med mamma och brorsan och sen blev det grillkväll hos mamma. En underbar sommarkväll.

Midsommar 2023 firades hemma hos mig med Kevin. Vi var hos honom året innan så förra året fick det bli hemma hos mig. Det blev en kväll med midsommarmat och nutellacheesecake till efterrätt. Det var dessutom underbart väder så vi satt ute på min terass kvällen lång med mysiga ljus och musik, det var så mysigt.

Snälla Kevin hjälpte mig även då att storstäda hela min lägenhet, det var helt fantastiskt, det blev magiskt fint och jag blev så tacksam!

I juni blev det dessutom bubbelkväll med grannen på min terass, det var en väldigt rolig kväll och när hon hade gått hade jag en supermysig sommarkväll ute på terassen, typ den enda förra året tyvärr men jag är glad att jag fick nån kväll där ute iallafall.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *