2023: Maj 2023

Maj sköna maj, nu börjar man verkligen känna att våren står i blom och att sommaren är på gång.
Äntligen kan jag börja använda mitt extra rum igen, nämligen min stora terass som jag verkligen älskar att spendera varma dagar på och härliga kvällar.

Maj var en väldigt härlig månad med mycket skoj som hände. Men maj var en väldigt jobbig månad för mig också. Jag mådde väldigt dåligt då jag började bli väldigt trött, jag kände mig trött hela tiden, dygnets alla timmar och det var en väldigt jobbig tid på jobbet då jag fick kämpa mig igenom dagarna. Jag fick dessutom huvudvärk och hade ont i huvudet varenda dag och mådde inte alls bra fysiskt, vilket blev väldigt jobbigt på jobbet framför allt. Jag tog prover och det visade att jag hade för höga järnvärden vilket betydde att jag behövde dricka mer vatten. Så jag började att dricka mycket på jobbet och då blev det bättre, det var en befrielse att slippa huvudvärken varje dag.

Men jag var fortfarande väldigt trött och helt slut så i maj fick jag bekräftad hjärntrötthet av min kurator på Habiliteringen. Det var väldigt skönt att få det bekräftat men den har påverkat mig jättemycket under året på ett negativt sätt och gör fortfarande tyvärr, men nu vet jag lite mer hur jag ska hantera den. Plus att i maj började jag dessutom att gå ner i vikt och känna mig extremt trött, så det var en jobbig tid och en jobbig vår som tyvärr fortsatte hela våren, sommaren och hösten, ja resten av året helt enkelt.

Men maj har bjudit på mycket roligt också. Wilma var till exempel hos mig 13-14 maj. Hon bodde fortfarande kvar på Storås då så då kom hon till mig med taxin och till och med sov över. Vi fick ett supermysig dygn tillsammans, dessutom fick vi sånt underbart väder så vi spenderade hela helgen på min terass med massor utav god mat och dryck. Det var en underbar helg.

Den 17 maj hade vi bubbel på balkongen kväll hos Frida som är mammas jobbarkompis. Några andra jobbarkompisar till mamma var också med. Jag minns att jag blev så himla glad när de frågade om jag ville vara med också. Det blev verkligen en magisk kväll på Fridas inglasade balkong och vi alla hade med oss varsitt bubbel så det blev en härlig bubbelprovning också. Och vilken mat de hade fixat, en mega ost- och chark med allt ni kan tänka er! Det kändes som jag var i himlen! :-)

Nu är vi inne på april här men samma helt var det faktiskt 1 maj och Valborg. Valborg och 1 maj spenderade jag med familjen i Göteborg och jag passade även mina brorsor i Vasa en stund.

Den 31 maj tog min älskade kusin studenten och då var vi på lite studentfirande med mat och tårta, det var roligt. Jag fick också träffa människor som jag inte har träffat på många år, som tillexempel mina kusiners mamma, senast vi träffades var när jag typ var 10, så det var ett tag sedan! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *