2023: Juli 2023

Juli, underbara juli, min favoritmånad, då sommaren är som bäst. Jag hade underbara semesterveckor även i juli med mycket återhämtning, mycket kärlek med familjen och roliga saker som hände.

Precis i början på juli, den 2 juli, fyllde jag 21 år. Först kom farfar och Carin på besök och firade mig lite, det blev en överraskning då det blev väldigt spontat, så det var roligt. Sen kom familjen på kvällen och spenderade min födelsedag med mig. Jag fick så mycket fina saker kom jag ihåg!
Jag bjöd på fläskfilégryta med klyftpotatis och nutellacheesecake till efterrätt. Det var en lugn men supermysig födelsedag med hela familjen.

Den 14 juli blev det en tur ner till centrum för att titta på sommartorsdagen. Det var Elof och Benny som spelade. Jag hade aldrig lyssnat på de men det är alltid roligt med sommartorsdagarna ändå, mycket folk i rörelse och livemusik. Min kollega Helen var där också så jag, Helen och mamma stod på rullstolsplatserna och diggade! Det var en roligt kväll, alltid lika kul med sommartorsdagarna!

Den 20 juli åkte jag till Öckerö och spenderade några dagar där med mamma och Elliot. Men pappa och familjen hjälpte mig dit så det blev en dagsutflykt för de också. Vi umgicks hela familjen några timmar på Öckerö innan pappa, Jenny och brorsorna gav sig tillbaka mot Göteborg igen och ni som vet vet ju att jag älskar när jag har familjen samlad. Vi började med att äta lunch vid hamnen och jag lyxade till det med världens godaste ost- och chark bricka. Jag minns till och med hur fantastiskt god den var! :D

Den 22 juli fick vi besök av mormor och morfar på Öckerö. Det var en helt magisk dag med promenad vid hamnen, härlig stund på hamnkrogen och sen en mysig grillning på kvällen tillsammans. Det var så mysigt att ha de där hela dagen.

Goa dagar på Öckerö med både kanonväder och lite sämre väder.

Den 27 juli fick jag spontanbesök av bästa Frida som ville se hur jag bodde, hon hade nämligen aldrig varit hemma hos mig så det var roligt. Vi fick en mysig fika stund ute på min terass!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *