2023: Augusti 2023

Augusti är en sån månad då det är sommar fortfarande men man känner att sommaren börjar lida mot sitt slut, så man njuter lite extra!
Det hände inte så mycket i augusti mer än detta (nedanför). Jag minns att jag såg fram emot hösten mycket för jag tycker att det är en mysig årstid. Jag minns även att jag kände mig utvilad efter min härliga semester när vardagen kom igång, så det var väldigt skönt.

Det som blev en stor skillnad i höst var att pappa och familjen flyttade till Göteborg på heltid, eller de gjorde i för sig det i mitten av juli men det blev mer påtagligt när vardagen kom igång på riktigt. Det var ju mest stort för de såklart men det kändes stort för mig också och lite konstigt, framför allt tråkigt att våra onsdagsträffar försvann.

I början på augusti fyllde världens bästa pappa 50 år! De var tyvärr utomlands då men lite senare i augusti så bjöd jag pappa och hela familjen på en 50 års middag. Det var en jättemysig kväll med väldigt god mat så det var roligt. Innan restaurangbesöket fick jag dessutom hälsa på på Lancelots och Hamiltons nya skola i Göteborg, det var spännande.

Samma helg som 50 års middagen hälsade vi på farmor. Det började med en god fika hos farmor och sen åkte vi till ett flygfält där vi tittade på flyguppvisningar, det var häftigt. Där träffade vi även Lovisa, min faster, så fick vi umgås lite med henne också. Sen åkte vi till Tjolöholm slott och tog en lunch där tillsammans.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *