2023: September 2023

September, årets första höstmånad. sommaren är officiellt över och vi välkomnar hösten. Jag minns att jag tyckte att det var lite mysigt när det blev 1 september och att hösten var på G. Även om sommaren är min favorit årstid så har jag börjat älska hösten, det har jag nog alltid gjort nu när jag tänker efter, men speciellt nu när jag har mitt eget hem. Jag älskar att mysa till det hemma när mörkret faller på, tända ljus, krypa under filtar och bada i serier, och det är ju det man gör på hösten – bara myser! :)

September började med att brorsan Elliot fyllde hela 9 år och den dagen firade vi på Pinchos. Det var jag, mamma, Marko och Elliot så det var väldigt mysigt och Elliot var så nöjd, det märkte man på honom, då värmer det lite extra i syster hjärtat.

Den 9 september var min arbetskompis Helen från Erikshjälpen hos mig. Det var första gången som vi hängde utanför jobbet. Det var en toppendag och vi hade det så roligt. Snälla hon hjälpte mig att rengöra min jättesmutsiga Elof så den blev som ny. Sen åt vi pizza och bara njöt av det underbara vädret på min terass och av varandras sällskap. En rolig dag!

En sak som har hänt i höst är att jag har blivit mycket mer självständig känner jag, vilket är en fantastisk go känsla. Här den 12 september till exempel åkte jag själv till ortopeden med taxin till exempel. I höstas hade jag inte sjukresor och jag tycker att det är jobbigt att vara beroende av andra, så då tog jag den vanliga färdtjänsten och åkte så nära sjukhuset som jag kunde komma och sen åkte jag till ortopeden, det var därför som jag hade med mig Elof. Det hade jag aldrig gjort innan vilket var en härlig känsla men jag kände sån frihet framför allt att jag kunde ta mig själv till ortopeden.

I höst har jag även gjort om i mitt hem, då jag köpte en soffa på Ikea i september. Det blev så bra och så mysigt. Det känns verkligen som jag har ett vardagsrum nu, det blev som en helt ny lägenhet. Det var perfekt tidpunkt också att köpa en soffa – i början på hösten.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *