2:a Advent

Idag är det andra advent och det börjar närma sig jul redan. Fjärde advent och julafton är ju på samma dag i år så då går det extra fort till julafton. Som jag berättade i mitt första advent inlägg så är jag nästan klar med mina julklappar redan och nu kan jag nog faktiskt säga att jag är klar, vilket är så skönt.

Jag har beställt alla mina julklappar på nätet vilket är så smidigt, och jag brukar nästan alltid ta hemleverans om det inte är allt för dyrt, så jag har fått leverans efter leverans det senaste känns det som. Men nån sak har jag fått åka till mitt utlämningsställe, men då är det så smidigt att bara ta färdtjänsten dit. Jag har dessutom gjort så i år att jag har slagit in klapparna direkt när de har kommit, även om jag tycker om att ha en inslagningsdag då jag slår in alla klappar. Men jag har inte så mycket plats hemma att gömma de på och nu i år när jag har gran hemma så är det ju så mysigt att ha inslagna julklappar under granen hela december. Jag brukar be hemtjänsten att hjälpa mig att slå in de, typ när de har tid över hos mig, då det är svårare att få hjälp av t.ex mamma när man inte bor hemma längre.

Men i torsdags hade jag fått två julklappar hemleverade och då kände jag att jag hade ork och tid att slå in de själv, och tyckte att det skulle bli lite kul att greja lite själv. Så det gjorde jag, det var väldigt krävande och det blev väldigt mycket julpapper och tejp (för mycket) men jag fick ihop de båda två till slut, hahaha, och jag blev så glad att jag löste det alldeles på egenhand. Gissa hur långt tid det tog att slå in två julklappar? Det tog ungefär 45 minuter, haha, men som sagt jag hade all tid i världen och det var faktiskt rätt mysigt att stå där och pyssla lite. Sen var jag helt slut, både i kropp och psyke, mem det var det värt!

Jag skulle inte säga att de blev så fina, men det bryr jag mig faktiskt inte om ett dugg för jag slog in de alldeles själv och bara det är en seger för mig! När jag stod där hade det varit roligt om någon hade spelat in mig, roligt att visa det för er och att få se det själv! :)

Jag älskar att köpa julklappar, jag tycker att det är så roligt, men det är svårt ibland och veta vad man ska köpa! Har ni era julklappar klara?

Idag, på andra advent ska jag, mamma och Elliot hem till mormor och morfar och mysa med Peppe och kusinerna. Vi brukar träffas någon gång under advent och ha lite adventsmys innan själva julafton, det är så mysigt.

Vad ska ni göra idag på andra advent?

Önskar er en trevlig andra advent!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *