Stannar kvar i helgen

Jag ska stanna kvar här på Storås i helgen för första gången, det ska bli så kul. I torsdags städade och tvättade jag, jag fick även hjälp med att byta sängkläder och städa toaletten så att det skulle vara mysigt och extra fint här i helgen. Varför jag skulle stanna kvar egentligen var för att Kevin skulle komma igår (fredag) och sova över och se hur jag bodde, och sen skulle vi gå på Liseberg på lördag tillsammans, det skulle bli så mysigt tyckte jag – men tyvärr av olika andledningar kunde han inte komma, men jag ser fram emot när han väll kommer!

Men jag ville ändå stanna för att det är kul att vara här, och att umgås med alla underbara människor, plus att jag inte varit här på en helg innan. Julia, min lägenhetskompis ska även till Liseberg idag, så då frågade hon om jag ville följa med ändå fast jag och Kevin inte skulle dit, och det vill jag såklart. Vi åker dit på eftermiddagen och spelar lite och sen ska vi på konsert på Liseberg klockan åtta, det ska bli jättekul. Kul att hänga lite med henne, nu när jag ändå stannar kvar, för på vardagar orkar man ju inte hänga så mycket, och det finns inte tid heller, så det ska bli kul!

På söndag kommer morfar och mormor och hälsar på mig, det ska bli så mysigt! De har aldrig varit här, så det ska bli kul att visa de det här stället. Mormor tar också med sig sin fantastisk goda äppelpaj som jag missade på morfars kalas. Det ska bli en sån rolig helg!

Idag kom jag hem tidigt, klockan två redan. Då la jag upp gårdagens inlägg och sen åkte jag och tränade, den här gången körde jag passet som min fysioterapuft har satt ihop, det var så härligt att träna. Sen åkte jag hem och duschade. Sen gick jag upp till middagen ny duschad och nytränad! Till middag åt vi alla tacos tillsammans medans det ösregnade utanför fönstret, det var mysigt! Sen gick jag över till andra sidan, (på andra sidan huset) och var med på deras filmkväll där, vi tittade på emojis filmen. Sen gick jag tillbaka till mig och satte på tv, bloggade och bara myste. Då var bara klockan halv nio, så då hade jag hela kvällen framför mig. Det var en mysig fredag!

Igår tyckte jag att det skulle bli väldigt härligt att få sova ut för första gången på Storås!

Jag berättar såklart om min helg, men det kommer att komma upp andra inlägg i helgen också!

Trevlig helg!

Bookmark the permalink.

One Response to Stannar kvar i helgen

  1. Annika Adelborg says:

    Det låter som att det blir en kul helg i alla fall, må så gott ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *