Premiär för gymmet

I onsdags bara det öste ner regn på morgonen, men jag och min kompis var ju tvungna att åka till skolan. Så jag tog på mig min regnponcho också åkte vi till skolan.  Jag såg till och med inget när jag körde för att det blåste och regnade så mycket framför mina ögon. Grejen var när jag kom till skolan så var minas byxor precis dyngsura eftersom att min poncho inte täckte över benen, och jag glömde att jag hade en regnjacka hemma så min vindjacka som  jag hade på mig var också blöt. Så jag åkte faktisk hem på svenska lektionen och larmade, för jag ville ju inte gå  i dyngsura byxor hela dagen! Så en tjej på elevhemmet hjälpte mig med ombytet. Mina skor var till och med blöta så de fick jag byta. Sen tog jag på min regnjacka och min regnponcho, sen fick jag låna ett par jättestora regnbyxor från en av personalen, så det var snällt. Sen var jag redo att åka till skolan igen.

Efter skolan den dagen åkte jag direkt till gymmet och gymade för första gången själv, men nästa gång ska jag nog åka hem först, för det var lite krångligt att byta om där plus att  jag hade med mig alla saker från skolan. Men det bästa är att det finns bemanning i ett rum inne på gymmet, så om man vill fråga eller vill ha hjälp med något så finns de där, så det är jättebra tycker jag. Så jag tog med mig alla saker från omklädningsrummet dit och ställde Elon där så jag bara kunde åka direkt hem sen.

Jag har ju fått ett program av min fysioterapeut men första gången ville jag bara testa lite. Så i onsdags körde jag bara lite löpband i 20 minuter och rodd i 15 minuter och sen åkte jag hem och duschade och åt middag, men det var härligt och efter att bara ha testat en gång så verkar gymmet bra.

Ha en trevlig fredag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *