”Ahlgrens bilar i ansiktet”

På torsdagen jobbade jag på som vanligt med Handens fem fingrar projektet. Sen blev jag klar rätt tidigt på dagen så då var det bara att finjustera det sista i min powerpointpresentation som jag hade lagt in den i. På fredagen var det bara att chilla på morgonen för mig eftersom att jag var klar. Sen skulle vi ha en femkamp på eftermiddagen, alla på RG, så då skulle man planera en aktivitet per klass. Vi planerade en gren som hette ”Ahlgrens bilar i ansiktet” ja  jag vet det låter väldigt rolig, och det var det också. Det var faktisk min ide, eller ja jag tog den från nätet rättare sagt. Namnet på tävlingen är det man ska göra, tro det eller ej :-). Man skulle vara två från varje klass också skulle den ena lägga Ahlgrens bilar på ansiktet på den ena personen, man hade en minut på sig att placera bilarna och sen skulle man hålla kvar de på ansiktet i 30 sekunder, det var superoligt att se när vår aktivitet kom, och de som utförde den. Assistenterna fick också vara med, och det finns en assistent som har jättelångt skägg så han la sig ner på golvet också fick en annan assistent placera ut bilarna på honom, han hade massor av bilar i skägget, det var superkul att kolla på! Då är det praktiskt med långt skägg! :-) De andra grenrna var också roliga, det var lite boulkastning, sifferlekar, ja llite allt möjligt. Sen var det den klassiska i slutet, spiken i brädan. Den var rolig. Jag fick hjälp av en assistent att slå när det klassens tur, teamwork!

Efter den grenen åkte vi hem och tog helg. Vid fyra kom mamma och hämtade mig efter den första veckan på RG, det var jättehärligt att krama henne igen, vi har ju bara pratat på Skype i veckan. Hon satte upp mina gardiner som hon hade sytt och sen åkte vi hem och åt jättegod hemmagjord pizza..lyxigt och sen tittade vi på Idol. Elliot var så söt, för när vi satt i soffan så kom han plötsligt emot mig och kramade mig och sa ”Alice, jag har saknat dig jättemycket”, alltså då smälte mitt hjärta! Det var så mysigt att komma hem!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *