Alla Hjärtans Dag! <3

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det alla hjärtans dag, det är kärlekens dag idag. Jag tycker att man ska ge varandra kärlek varje dag och säga till sina nära och kära ofta hur mycket de betyder för en, men kanske lite extra idag. Det som är det fina med alla hjärtans dag är att man får uppmärksamma alla som man älskar och tycker om, det är inte bara sin mamma eller pappa som det är på farsdag och morsdag, om ni förstår vad jag menar, utan ALLA man känner lite extra för, därför gillar jag denna dag så mycket. Jag har tänkt nu i några år på alla hjärtans dag, att nästa år kanske jag har träffat den stora kärleken, men så kommer nästa år och jag är fortfarande singel. Men nu har jag sagt till mig själv att det kommer när det kommer, jag är ju bara 20, jag glömmer bort det ibland eftersom att jag är en person som vill så mycket hela tiden, men jag påminner mig själv lite då och då att jag har hela livet framför mig.

Jag får och har så mycket kärlek i mitt liv, jag önskar att alla människor hade det för det övervinner allt. Man brukar ju säga att kärleken övervinner allt och det stämmer verkligen.
Denna dag vill jag ägna all min kärlek till min älskade familj och omgivning.

Jag har en stor familj och omgivning med många människor runt omkring mig som jag älskar utöver allt annat på denna jord och som jag är enormt tacksam över att jag har.
Vilka jag än träffar känner jag mig alltid lika älskad och omtyckt, vilket är en helt underbar känsla.
De får mig verkligen att må så bra och jag känner att jag kan alltid vara mig själv när jag umgås med alla runt omkring mig. Att få bli accepterad som man är i sin omgivning är inte alltid självklart tyvärr även om det handlar om sin närmaste familj, men det har jag blivit och det är jag så tacksam för. Jag är inte bara accepterad, jag känner mig så otroligt älskad också vilket är så underbart.

Jag glömmer till och med av min CP rätt ofta faktiskt för att jag lever i min lilla CP bubbla som jag brukar säga där jag blir älskad för den jag är.
Att få umgås med min familj, släkt, vänner och omgivning (ja alla jag känner kan vi säga för att göra det enklare) är som paradis på jorden, hihi! Nämen allvarligt, jag skojar inte, all deras uppmärksamhet och kärlek till mig gör att jag fungerar som människa. När jag umgås med er kan jag verkligen slappna av och vara mig själv. Jag tror att det är därför som jag har accepterat min CP så bra och att jag skämtar mycket om den, det är för att alla i min CP bubbla älskar mig för den jag är och ger mig så mycket. Ni ger mig alltid så mycket energi och hopp om att det kommer gå bra för mig, och ni peppar alltid mig!
Utan er, utan er kärlek och uppmärksamhet hade jag inte mått så bra som jag gör idag, det är ni som får mig att orka kämpa, det är ni som får mig att stiga upp på morgonen trots att kroppen inte orkar, det är ni som får mig att vara den där glada positiva tjejen, det är verkligen ni som gör Alice till Alice.

Att ni säger att ni tänker på mig och att ni älskar mig gör mig så rörd och ni får verkligen mig att känna att min CP inte spelar någon roll. Det är ni som har byggt upp min självkänsla och självförtroende.
När jag gick i grundskolan så blev jag mobbad, utfryst och jag hade knappt några vänner, visst tyckte jag att det var tufft men jag mådde inte så dåligt över det och det var tack vare er. Jag viste liksom vad jag hade där hemma, jag viste att ni älskade mig precis som den jag var, därför gjorde det inget att jag blev utfryst i skolan.

Ni stärker mig och får mig alltid att känna mig värdefull! Livet skulle inte vara densamma utan er. All kärlek ni ger, det är obeskrivligt! Jag tänker på er varje dag. Jag önskar att jag kunde vara nära er hela tiden, jag mår så bra i er närhet. Men ni är alltid i mina tankar och ni gör verkligen mitt liv lättare! Jag blir så rörd när jag tänker på vad ni betyder för mig.

Ni är mitt allt, jag älskar er! <3

Jag vill också ge kärlek och tacksamhet till er mina fina läsare och följare, jag är så tacksam över att ni följer mig på bloggen men även er som följer mig på Instagram. Jag älskar att läsa era fina kommentarer och när ni skickar meddelanden till mig privat.

Önskar alla en jättefin alla hjärtans dag! <3

Nästan alla mina älsklingar på ett och samma ställe, helt underbart! Tack för att ni finns och förgyller mitt liv! <3
Bookmark the permalink.

One Response to Alla Hjärtans Dag! <3

  1. Så fint du skriver. Du visar alltid mig glädje. Du bryr dig aldrig vad jag skriver eller frågar dig. Du accepterar att jag har min autism med mina svårigheter o jag accepterar du har din cp och dina svårigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *