Pinchos på Kärlekens Dag

I tisdags på alla hjärtans dag blev jag utbjuden på restaurang, inte av en hemligt beundrare (tyvärr) :-). Utan av mamma och Elliot, men jag blev superglad för jag hade inget alls planerat och det kan kännas lite deprimerande att sitta hemma ensam på alla hjärtans dag kanske.
Mamma hade bokat bord på Pinchos, så det skulle bli mysigt. Jag sminkade mig faktiskt i tisdags, jag gör det inte så ofta, men jag kände att jag ville vara lite extra fin och jag har börjat tycka att det är roligt. Faktum är att jag fixar det, till och med mascaran hamnar på rätt plats! :-) Det jobbiga och svåra är bara att få bort det sen, men det går, det tar bara en liten stund! :-)

Jag blev upphämtad vid halv sju för vi hade bordet vid kvart i sju. Jag var svinhungrig, så det var så gött, det är ju det man vill vara när man ska gå på restaurang, riktigt hungrig.
Det var mysigt på Pinchos och de spelade bara kärlekslåtar hela kvällen! <3 :-)
Jag trodde faktiskt att jag skulle ha mer beslutångest gällande maten som jag brukar ha än vad jag hade! Jag hade bara lite av den varan denna gång! :-)
Jag beställde långbakad oxkind med rödvinssås, kantallerer och bacon på en krispig rosti, jag brukar inte ta så mycket köttkrytor när jag är på restaurang faktiskt, varför vet jag inte. Men det var tur att jag tog oxkinden för herregud vad god den var!
Jag tog också den friterade torsken med vanliga pommes, den var också god men ingen WOW upplevelse. Sen tog jag också en sötpotatispommes, de var så goda, jag brukar ha beslutångest om jag ska ta vanliga pommes eller sötpotatispommes, men nu har jag bestämt mig, sötpotatispommes är verkligen snäppet bättre alltså enligt mig! :-)

Däremot var det mer beslutångest på efterrätterna, jag tänkte antingen tar jag en sån lyxig alkoholfri drink som de har på Pinchos eller en ”vanlig” efterrätt. Men de ”vanliga” efterrätterna såg så goda ut så jag valde mellan de tillslut, även om det också var beslutångest på de!
Men till slut bestämde jag mig för glass & chips, kanske inte så vuxet men det såg så gott ut. Det var kolaglass smaksatt med brynt smör, frasiga potatischips och salt karamell, och det ångrar jag verkligen inte 1 sekund på att jag tog för oj vad gott det var.
Mamma tog en chokladbrownie med havssalt, hallonsorbet, chokladsås och bärcrisp, den såg också väldigt god ut. Elliot lyxade med en Pop & Donut drink! Jag fick smaka lite och oj vad god den var, nästan så att jag ångrade mig, men bara nästan! :-)

Ja, det var en supermysig kväll! Hoppas att ni också hade en fin alla hjärtans dag. <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *