Heeeelt Sluuuut!

Denna veckan har gjort mig helt slut både mentalt och fysiskt. Jag vet egentligen inte varför men det går i ett hela tiden så det kanske inte är så konstigt att man kommer ikapp verkligheten ibland.
Jobbet tar mycket energi och sen har man ett liv utanför också med allt vad det innebär. Man har en lägenhet att ta hand om och ett liv som pågår helt enkelt plus att man har en CP-skada. Jag älskar att hålla igång och har alltid gjort det men jag märker nu att kroppen hänger inte med i samma tempo, eller jo den hänger med men den blir trött för det tar extremt mycket energi från mig har jag insett nu att leva vuxenlivet. I onsdags till exempel så hade jag tid på Habiliteringen direkt efter jobbet, så även om jag var helt slut efter en jobbdag så var det bara att ta sig till Habiliteringen direkt efter jobbet.
Där träffade jag min kurator. Det var ett samtal där vi pratade om allt möjligt egentligen, hemtjänst, LSS, CP-skadan, livet osv. Jag ska även ha samtalskontakt med henne varannan vecka typ, så vi planerade lite inför det osv. Det samtalet var bra men det tog mycket kraft och energi från mig då vi pratade om vissa saker som är jobbiga kring min CP och om LSS osv (jag kommer skriva om det lite mer i ett annat inlägg). Så när jag kom hem var jag helt slut. Det var ju onsdag, så familjen skulle komma också, men det var bara bra så jag fick lite ny energi.

I torsdag var jag fortfarande väldigt trött och hade ingen energi alls.
Men efter jobbet skulle jag på massage vilket jag såg fram emot väldigt mycket, eftersom att det var längesedan nu och jag kände att jag behövde lite avkoppling. Efter massagen kände jag mig avslappnad och groggy som vanligt, haha! :-) Så då var jag ännu tröttare, men hade ändå fått lite mer kraft och energi. Sen på kvällen när jag var helt död så ringde Ia och Jon och vi pratade från 20:10 till 21:30 ungefär. Det blev ett vääääldigt djupt samtal med tankar och funderingar om det mesta som det brukar! :-) Vilket jag bara älskar! Men en skittrött Alice och ett väldigt djupt samtal i timmar, jag undrar fortfarande hur det gick till hahaha!
Men gud vad jag älskade det, även om jag var sjukt trött som sagt, men det blev många skratt också. Jag blir så varm i hjärtat för de bryr sig om mig så mycket och vi pratade typ bara om mig i en och en halv timme och de försökte ge mig tips, komma på lösningar osv också mycket garv på det! :-) Helt underbart! Jag älskar att prata med de två. Det samtalet gav mig så mycket kärlek och jag blev typ rörd av att de bryr sig så mycket om mig, jag är så tacksam. Massagen och Ia och Jon var verkligen det jag behövde i torsdags!

I fredags var jag helt slut när jag kom hem, men ändå varm i kroppen efter det underbara samtalet efter gårdagen. Jag la mig raklång i sängen med värmefilten på och stirrade på tv:n, jag vet ens inte vad jag kollade på, jag bara va, haha! Så trött!
Men det var så skönt!

Alltså jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan alla runtomkring mig, ni lyfter verkligen mig när jag är trött och svag.

Nu ser vi fram emot ännu en vecka och ser vad den har att erbjuda! Ha en fin vecka!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *