Mellomys & Passat brorsor

Som jag skrev i mitt förra inlägg så var jag helt färdig när jag kom hem i fredags. Då var det så skönt att lägga sig på sängen och ha hela helgen framför sig. Jag hade inget planerat på hela helgen vilket jag såg fram emot. Jag tyckte ens inte att det skulle vara jobbigt att sitta hemma själv på Mello, nästan lite skönt, men mamma hade sagt att om jag vill titta med mamma och Elliot får jag gärna det. Jag tycker att det är så mysigt men just i fredags kände jag att jag bara ville vara hemma.
I lördags på förmiddagen frågade pappa mig om jag kunde ha killarna (brorsorna) mellan 10-12 på söndagen för de skulle på ett möte. Jag har aldrig passat killarna själv någon gång och dessutom inte i min lägenhet. Men jag blev jätteglad när pappa frågade mig det och sa ”absolut”. Jag såg fram emot det väldigt mycket.

Men i lördags var det bara jag som jag hade att tänka på så det var skönt.
Det var ju så härligt och fint väder i lördags så jag tog mig faktiskt ut nästan direkt efter frukost. Jag skulle hämta ut ny baklofen (min medicin). Jag har ett Apotek uppe vid Coop nästan precis vid mig men jag kände för att ta en längre tur så jag åkte ner till stan. Även om det bara blev en tur till Apoteket fram och tillbaka så var det ändå skönt att få se lite människor och komma ner på stan.
Senare på eftermiddagen när jag hade tagit en god dusch och lagt mig under värmefilten ringde pappa och frågade om jag ville titta på Mello med på kvällen. Jag som hade planerat en lugn och skön kväll hemma för mig själv tänkte att jag inte orkade flytta på mig haha, men ju mer jag tänkte på det desto mer ville jag åka till pappa och ha mellomys med de.
De är inte hemma så ofta på helgerna då de brukar vara i Göteborg så jag tänkte att då får jag passa på att hänga lite med de när de äntligen är hemma på en helg.

Jag kände mig lite nere i lördags faktiskt, egentligen vet jag inte varför men jag tror att det var för att jag var så himla trött, då kan man faktiskt lättare bli lite nere. Men det var så bra för mg att komma till pappa för de muntrade verkligen upp mig, vi hade det så roligt och mysigt. Vi åt thaimat och hade mellomys, efter den kvällen kände jag mig mycket gladare så det var härligt.

Jag åkte hem senare på kvällen så jag vaknade upp hemma på söndagmorgon. Jag fick ställa klockan eftersom att killarna skulle komma redan klockan 10.
Som tur var var det fint väder så jag hade planerat att vi skulle gå ut på lekplatsen. Annars hade det kanske varit lite tradigt att vara inne i min etta i två timmar. Men när pappa och Jenny hade lämnat oss var vi inne lite först. De är ju helt inne i Pokemon Go världen nu, så vi satt i min säng och de visade mig lite Pokemons och så.
Sen gick vi ut och var på lekplatsen en stund, men det var ganska kallt och killarna började frysa efter bara en liten stund så vi gick in igen. Men bättre med lite luft än ingen alls.

Jag hade planerat att vi skulle fika också så när vi kom in satte de sig i min säng och chillade och jag blandade saft och la upp varsin chokladboll och varsin kaka på tre fat. Sen satt vi och fikade alla tre och småpratade. Sen la vi oss alla i sängen igen och Lancen fick testa min värmefilt och vi grejade med Pokemon. Pappa skrev efter en liten stund att de var påväg till mig igen, jag blev så förvånad, klockan hade bara rusat iväg.

När de hade åkt kände jag mig så glad och tacksam. Det var verkligen så mysigt. Jag var så glad över att jag fick det förtroendet av pappa och Jenny och jag kände mig stor och vuxen att jag kunde ta hand om mina småbrorsor alldeles själv. Lancen och Hamilton var verkligen så duktiga och snälla, de lyssnade hela tiden på mig och hjälpte mig. Lancen hjälpte mig t.ex med jackan och skorna när vi skulle gå ut och hjälpte mig att lägga ner nyckeln i fickan och dra igen dragkedjan.
Hamilton kom till och med fram till mig och kramade mig spontant när pappa och Jenny hade åkt och sa ”Alice, du är bäst”, då smälte mitt hjärta! <3
Ja, det var verkligen en bra start på söndagen. Jag var även så glad över att jag kunde hjälpa till, att jag kunde hjälpa pappa och Jenny med detta. Jag älskar att kunna hjälpa till men pågrund av min CP så känner jag att det är svårt tyvärr, jag vill kunna hjälpa till, så detta gjorde mig så glad att jag kunde ställa upp för pappa och Jenny, och det var ju mitt nöje också! :-)

Resten av söndagen låg jag bara hemma och tittade på film och vilade, det var skönt och välbehövligt inför en ny arbetsvecka.

Hoppas att ni hade en bra helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *