Återbruka Mera – Workshop

Denna veckan har varit fullt ös som vanligt. Nu har jag kommit igång med gymmet vilket känns skönt, jag försöker gå 2-3 gånger i veckan. Men när jag väl hade kommit igång med träningen, ja då kom denna snön igen, från en dag till en annan. Det är fint med snön men den gör mig begränsad, jag kan varken gå ut själv eller ta mig ut med Elof, så jag blev lite trött. Jag vill träna minst en gång i veckan för att hålla igång, så jag bokade faktiskt taxi till gymmet i tisdags. Jag hade bokat ett pass, Multysoft Fys som jag brukar gå på. Det tar knappt 2 minuter med taxin ner till gymmet så det känns lite onödigt, men vad ska jag göra liksom? Vädret ska inte få begränsa min träning tycker inte jag.

I onsdags hade en på jobbet ordnat en workshop efter arbetstid. Det låg en lapp på bordet i köket angående det förra veckan. Den hette ”Återbruka mera”, det stod inte så mycket vad det var, det stod bara var och när. Jag brukar inte anmäla mig till sånt som är efter arbetstid/efter skoltid pågrund av att jag vet att jag är väldigt trött på kvällen och efter en dag. Men nu tänkte jag att jag vill komma ut och socialisera mig lite efter arbetstid så jag anmälde mig. Workshopen var på jobbet i lunchrummet 16:30 till 18:00.

Jag var jättetrött i onsdags när jag kom hem men kände ändå mig taggad för att vara med. Jag hade ingen aning om vad jag hade att förvänta mig. Vi var inte så många, kanske 10 stycken isch. Vi satt vrida mot tavlan i lunchrummet där han som höll i det stod och pratade. Det handlade om att göra om gamla saker till något nytt kort sagt, så han stod och berättade hur människor har arbetat under åren med saker och ting, förändringar osv. Samtidigt fick vi se olika bilder på gamla saker som människor har gjort om till nya saker. Det var faktiskt intressant. Sen fick vi ensamma eller två och två gå in i butiken och leta upp saker och göra om de så att de får nya funktioner. Det var en man som kom och satte sig jämte mig när det började, vi har aldrig pratat innan, men vi började småprata lite. Så det slutade med att vi tog detta uppdrag ihop.
Jag tyckte att det var jättesvårt, jag hade supermycket fantasi när jag var liten, men nu har den dött, har ingen fantasi överhuvudtaget nu för tiden, så tråkigt! :)

Men vi jobbade bra ihop och han hade många idéer medans jag försökte! :-) Vi såg en skridsko så den tog vi och vände den upp och ner på. Vår tanke var att man kan ha den i hallen på vintern och skrapa av snö och smuts på från sina skor, så det hade vi som vår idé bland annat.
Vi fick 20 minuter på oss och efter 20 minuter samlades vi i lunchrummet igen och alla fick berätta om sina saker och ideér, alla hade verkligen så smarta idéer och fantasin var det inget fel på hos de andra. Medans vi visade och berättade om våra ideér bjöds det på jättegod fika.
Jag är jätteglad över att jag var med på detta för det var verkligen roligt att umgås med några av kollegorna efter arbetstid, lite socialt så.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *