Alla stora arbeten avklarade

På tisdag ska vi lämna in våra datorer, jag ska inte köpa ut min nämligen. Det är inte långt kvar nu! Så idag hade vi inlämning på svenskan och på söndag har vi inlämning på SO, ni vet det här stora arbetet som vi har hållt på med i SO:n under hela vårterminen inprincip, också skulle man lägga allt på en hemsidan och landet jag valde var ju Sydafrika. Det innefattade ju alla ämnen i SO, geografi, historia, sammhällskunskap och religion. Jag blev både klar med svenskan och SO idag, och det känns så himla gött att ha lämnat in de. Det känns så skönt! Det känns också skönt att jag slipper sitta med SO:n i helgen. Idag läste jag bara igenom allting jag skrivit på SO:n på hemsidan, innan jag lämnade in. Men det kändes lite läskigt också att lämna in SO:n eftersom att det har varit ett så stort arbete under långt tid, men väldigt intressant att fördjupa sig i ett land så. Jag lämnade även in NO uppsatsen på den lektionen också, skönt!

Bookmark the permalink.

One Response to Alla stora arbeten avklarade

  1. Mormor says:

    Nu kan du bara koppla av 😊 Det är du värd efter allt arbete du lagt ner😍 Bra jobbat 👍💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *