Tack Borås stad

I detta inlägget ska jag inte klaga på samhället utan jag ska hylla Borås stad. Jag ska hylla Borås stad och Ryaråsar för att de hade byggt en sån bra träbro så att jag kunde åka där med Elon, att vi med rullstolar också kan uppleva den fina skogspromenaden och den fina utsikten vid fika platsen. Jag blir glad när jag ser att samhället har anpassat miljön för alla. Alla måste få ta del av den vackra naturen trots att man till exempel sitter i rullstol, alla måste få kunna uppleva de saker som vi andra utan handikapp kan uppleva. Ingen ska bli hindrad från att titta ut över en vacker utsikt pågrund av till exempel trappor. Alla ska få samma möjligheter. Därför blev jag så glad att jag kunde åka den skogspromenaden och fika med en fin utsikt, eftersom att jag älskar skog och natur. Det är ett tips att åka dit, det är så fint, för där är det anpassat för alla.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *