Allum med mamma

Varje gång som jag åker till Storås kör vi förbi ett ställe i Partille som heter Allum, det är ett stort köpcentrum. Jag har tänkt att det hade varit kul att gå in där någon gång, och jag har sagt att vi kan väll gå och kika där inne någon söndag när jag ska tillbaka till Storås. Igår bestämde jag och mamma oss därför för att ta Allum innan Storås, så vi åkte lite tidigare hemifrån igår och stannade till i Partille. Det ser inte så stort ut när man ser det från vägen, men det var så stort. Massor utav bilar och ett stort parkeringshus. Det fanns till och med tre ingångar som man kunde gå in till köpcentret. Det var fräscht och stort där inne med massor utav butiker. Jag blev förvånad över att det var så stort, det fanns liksom tre våningar. Så jag och mamma gick väll omkring där och kikade runt i olika butiker. Det ända som jag köpte var en ansiktsmask på H&M, men den ska bli spännande att testa. Det var mest bara roligt att gå omkring där och kika i Allum och i butikerna tyckte jag. Men framför allt var det mysigt att få lite mor och dottertime! När vi kände oss nöjda med butikerna gick vi till ett kaffe i Allum och tog en fika. Jag och mamma tog varsin kaffe också delade vi på en jättegod chokladmuffins. Sen körde mamma mig till Storås. Det var en mysig dag!

Jag vet att jag har glömt att säga hur det är med foten, jag vet nämligen att jag avslutade mitt senaste inlägg (om botoxen) med att jag inte kunde gå för att jag tappde balansen hela tiden och att det kändes jättekonstigt i foten. Men nu känns foten som den gjorde innan och jag kan gå på den nu, vilket känns skönt. Fast nu gör det extra ont vid sidan av foten eftersom att jag har massor utav förhårdnader där eftersom att jag går på utsidan av min fot och har gjort det i cirka ett till två år, så nu har jag svårt att gå pågrund av det istället..suck. Men det går bra, jag är bara lycklig över att jag kan gå.

Bookmark the permalink.

One Response to Allum med mamma

  1. Matilda Löwenborg says:

    Allum är jättemysigt köpcenter. Har varit där fler gånger än jag kan minnas. Vi har en familjebekant som bor i Landvetter. Så jag var i Göteborg en vecka varje sommar under större delen av min uppväxt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *