Min relation till mat

Idag är det torsdag, vilket betyder fredag imorgon, det ska bli så skönt med fredag och helg. Jag ska vara kvar på Storås i helgen. Vi ska till Pinchos på lördag med Storås, både personal och elever från båda husen, det ska bli jätteroligt att hitta på något tillsammans, och så gott framförallt. Resten av helgen ska jag bara ta det lugnt, vilket ska bli skönt.
Idag har jag tvätt-och städdag och jag tvättade inte förra veckan, ser ni hur mycket tvätt jag har eller? Jag har aldrig haft så mycket tvätt på hela tiden som jag varit här, tvättkorgen är ju full. Så det ska bli så skönt att tvätta idag och även städa i mitt rum. Jag tycker att det känns lite extra gött ett tvätta och städa när det behövs, då känns det extra skönt efteråt. Men personalen som kommer in hit till mitt rum säger att det inte är så stökigt (de har sett mycket värre kan jag säga) medans jag bara ”ahh, vad skönt det ska bli skönt att städa på torsdag. Jag bli galen annars!” :-)
Ni vet som jag har sagt innan är att jag tycker att det är extra gött att ha det rent och fräscht när jag ska stanna kvar på helgen.

Igår efter middagen stannade jag och Pontus kvar efter middagen och sackade med Robban och Ann-Sofie som jobbade igår kväll, det var väldigt trevligt. Vi pratade om läger och egen lägenhet, eftersom att Pontus går ut fyran nu. Sen stack Pontus in till sig och jag satt kvar där med Robban och Ann-sofie och snackade med de. De var inga som larmade heller så vi satt bara och snackade och skrattade, det var jättetrevligt. Jag satt där i typ två timmar och pratade, jag gillar att prata så jag pratade på! :-) Jag fick även de att skratta några goa skratt, jag älskar att flå folk att skratta. Jag tycker att det är så mysigt att bara sitta där uppe och sacka med de där uppe, personalen som elever, jag hade ingeting att göra heller igår kväll så då var det extra kul att få lite sällskap.

Jag fick även bestämma mat på söndag, och jag ville ha något med bacon. Så jag bestämde baconlindad kyckling med vitlöksost och stekt potatis, alltså jag började drega. Tänk mina älsklingstillbehör på en middag, vitlök, bacon och ost, kan det bli bättre? Jag blev så exalterad på söndagens middag, alltså jag och mat, vi gifter oss, och det vet ni som känner mig! :D Robban och Ann-Sofie skrattade så när jag blev så glad och exalterad för middagen på söndag. Det är inte så svårt att göra Alice lycklig! :-)
Storåspersonalen säger alltid att det är så roligt att jag har kommit eftersom att jag beställer så varierade och annorlunda maträtter. Ann-Sofie brukar säga och sa även igår att hon tycker att det är så tacksamt att laga mat till mig för att jag blir och är alltid så tacksam och blir så glad för maten! :-) Det är roligt att höra tycker jag, det är ju sant också.
Jag fick även bestämma maten på måndag, och då blir det panerad rödspätta med potatismos, så två supermåltider två dagar i rad. Mums, jag längtar redan till söndagens och måndagens måltider….haha :D

Idag blir det även avokadomacka till frukost, mums. Det såg jag fram emot redan igår kväll! :-) Alltså nu får jag ge mig, haha! :D

Ha en bra torsdag!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 75344B4B-FC3B-407D-9246-DDE358535A28.jpeg
Min tvättkorg! :O
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *